serio nie wyczuwasz ironii? ????
all in ????za ile to zagrałeś ???? ?
na razie najgroźniejsza wrzutka Arnautovica z wolnego ????przyfarciłeś i tyle
ale kiedyś mieli bonus że wpłacałeś 100, dostawałeś 100 bonusu a swoją od razu wypłacałeś i grałeś za hajs juroszkaKażdego buka naziemnego dyskredytuje podatek, przez którego nie opłaca się tam grać
w 1 secie był kurs około 20 na 3:0jak widac promocją sa kursy
Serio? Nie wyczułem ???? Pierwszy raz od dawna, ale piję piwko, może to przez toserio nie wyczuwasz ironii? ????
https://www.youtube.com/watch?v=uq0xU6lfTnE
UP: Dziekuje za szybka odpowiedz, fakt kusza kursy . Jak to sie mowi : lepiej wygrac mniej, ale wygrac !
Wawo ??!?!?!?,,Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to ??????? . Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. ''
????
Ten Szakal ma niezle najebane w garze ????,,Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to ??????? . Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. ''
????
ja tam gram i oglądam mecze tylko u Pana Juroszka. LEGALNIE!
UP: Dziekuje za szybka odpowiedz, fakt kusza kursy . Jak to sie mowi : lepiej wygrac mniej, ale wygrac !
szakalWawo ??!?!?!?