>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
,,Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to ??????? . Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. &#39;&#39;
????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Każdego buka naziemnego dyskredytuje podatek, przez którego nie opłaca się tam grać
ale kiedyś mieli bonus że wpłacałeś 100, dostawałeś 100 bonusu a swoją od razu wypłacałeś i grałeś za hajs juroszka
już nie ma chyba

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Bjarne Pedersen w Pile, zksstal jest? możemy iść o zakład że wszyscy będą ogoleni w Pile, łącznie z Loko i Łodzią ????
no nas na pewno ogolicie,ale to tak jak każdy zespol który wystartuje w lidze ????

Bjarne+Jonas magiczna para

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
,,Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to ??????? . Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. &#39;&#39;

????
Wawo ??!?!?!?

karwan88 21

karwan88

Użytkownik

????
Ten Szakal ma niezle najebane w garze ????
Zbiera repute i się nią chwali jak dzieci pokemonami z chrupkow kiedyś hehe

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
ruskie dostana 3-0 w dupe
smiesznata siatka, jakies wybieranie gospodarzy w trakcie rozgrywek LM i przez to dynamo z 6 miejsca awansuje (z drugich miejsc w grupach)
powinni wybierac miasto na gospodarza finalowego turnieju rok predzej i jakie druzyny wejda takie wejda
chore...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom