applause
Użytkownik
Przecież codziennie ktoś tutaj na HP prosi o repute, hehTen Szakal ma niezle najebane w garze ????
Zbiera repute i się nią chwali jak dzieci pokemonami z chrupkow kiedyś hehe
Przecież codziennie ktoś tutaj na HP prosi o repute, hehTen Szakal ma niezle najebane w garze ????
Zbiera repute i się nią chwali jak dzieci pokemonami z chrupkow kiedyś hehe
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????,,Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to ??????? . Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. ''
????
Mają bonus na każdy kupon, dostajesz dodatkowe -12%.Dzieki wielkie ! A ma jakies promocje dla nowych graczy i jak z oferta u nich ?
Pozdrawiam !
szakal ????Wawo ??!?!?!?
To jest jego cel:,,Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to ??????? . Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. ''
????
Dziena ! Dla mnie bardziej pasuje do motorniczego ????szakal
Warto przemyslec transfer srodkow !Mają bonus na każdy kupon, dostajesz dodatkowe -12%.
Scott wymienia reputkę na stacjach BP za płyny do spryskiwaczy itp.Przecież codziennie ktoś tutaj na HP prosi o repute, heh
a co jest za 470 reputy? ????To jest jego cel:
Podobno już za miesiąc będzie można wymienić repute na czekoladowe zajaczki w lidlu heheScott wymienia reputkę na stacjach BP za płyny do spryskiwaczy itp.
jak napisał niedawno maroon:a co jest za 470 reputy? ????
talon na balona co jest za 470 reputy? ????
Może chociaż jakaś kolacje z VIPEM? Biere maroona