anderson-silva
Użytkownik
Masz Azarenkę?Takie nerwy po 1.10,,, Juz sie o Azarenke boje
https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
https://www.youtube.com/watch?v=-EjWbb8aYpI
Masz Azarenkę?Takie nerwy po 1.10,,, Juz sie o Azarenke boje
Kristoffersen podium @1,33 w slalomie panów ????Ktoś posiada jakiś typ wygrywający na nadchodzące godziny?
takOd Ciebie poleci ten hit? ????
nie martw sie - nie zgina
Skra dwa razy organizowała - to sobie odgrzeb w Google kiedy ruszała sprzedaż.Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? .
jak forma?
Twoim PW też się zasugerowałem. Ale ostateczna decyzja podjęta na podstawie tego że Ted grał, a on wszystko mrozi ????a ja naiwnie wierzyłem , że się moją podpowiedzią zasugerujesz i mówię druknę jeszcze moje przemyślenia do Ciebie ????
Bled albo Trentino, nie wiem ????Ktoś posiada jakiś typ wygrywający na nadchodzące godziny?
a mi jakieś dziecko neostrady :razz:wawo z tym swoim pierdoleniem o lokomotywach to mi byka przypomina:roll:
Dzieki, wlasnie przede wszystkim zastanawia mnie czy del Potro sie wykuruje ????Najpóźniej 23 lutego podadzą. U nas bez niespodzianek pewnie Szopen i Ołówek jak będzie zdrowy + Kubot + Matka.
A od Argentyńczyków pewnie wpadnie Monaco, Delbonis, Mayer i Berlocq, ewentualnie Hobbit Schwartzman, bo DelPo chyba się nie wykuruje do marca.
Ja się wybieram, póki co tylko na 1. dzień żeby się niepotrzebnie nie denerwować ????
I jak już wygrzebiesz kiedy była otwarta sprzedaż to się pochwalPotencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? .
ja bym nawet napisał brat tych Tomsiz #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI.
Tak grubas Hiszpania + Aza poszla.jak forma?
cos konczy grubego dubla? Azarenka? :grin:
Stoke @5,75 sprobuje ????
jak już coś to szwagier prędzejz #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI.