>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Track dał LFC to jeszcze Stoke

ogólnie dobre składy
Butland; Johnson, Wollscheid, Muniesa, Pieters; Whelan, Afellay; Walters, Bojan, Arnautovic; Crouch

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? .
Skra dwa razy organizowała - to sobie odgrzeb w Google kiedy ruszała sprzedaż.

Albo w tamtym roku w Berlinie - gdzie masa Polaków kupowała bilety.

Myślę, że sprzedaż będzie otwarta jeszcze przed wyłonieniem drużyn do sameo turnieju Final Four.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
a ja naiwnie wierzyłem , że się moją podpowiedzią zasugerujesz i mówię druknę jeszcze moje przemyślenia do Ciebie ????
Twoim PW też się zasugerowałem. Ale ostateczna decyzja podjęta na podstawie tego że Ted grał, a on wszystko mrozi ????

B 3

bfilip

Użytkownik
Najpóźniej 23 lutego podadzą. U nas bez niespodzianek pewnie Szopen i Ołówek jak będzie zdrowy + Kubot + Matka.

A od Argentyńczyków pewnie wpadnie Monaco, Delbonis, Mayer i Berlocq, ewentualnie Hobbit Schwartzman, bo DelPo chyba się nie wykuruje do marca.

Ja się wybieram, póki co tylko na 1. dzień żeby się niepotrzebnie nie denerwować ????
Dzieki, wlasnie przede wszystkim zastanawia mnie czy del Potro sie wykuruje ????

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? .
I jak już wygrzebiesz kiedy była otwarta sprzedaż to się pochwal :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom