jak już coś to szwagier prędzej
ze kto ? ufff znów musiałem spaść
jak już coś to szwagier prędzej
jest na ławceshaqiri konti?
Chyba, że to nazwisko Okuniewska co było poprzednio to po mężu, a teraz rozwódka.ze kto ? ufff znów musiałem spaść
a co myslisz o handicapie na asy -5.5?nie graj nawet na tej linii 2.5, bo zrobi 25 jak Isner jakiś :?
a w drugim meczu coś polecasz?http://forum.bukmacherskie.com/f33/mens-ehf-euro-2016-polska-128399-10.html#post5921885
Jakby nie było łatwo ten over, bo długo przed końcem.
Dzięki Raul, znowu! ????
brawo , jak się nie wie to się lepiej nie wypowiadać a już tymabrdziej poprawiać kogoś co pisze dobrze , bo się można niepotrzebnie ośmieszyć taka rada na przyszłość pozwoli Ci uniknąć dużo przykrych sytuacji ...Chyba, że to nazwisko Okuniewska co było poprzednio to po mężu, a teraz rozwódka.
Dubla kończą mi Duni na czysto.a w drugim meczu coś polecasz?
2011/2012 jak Bełty organizowały w Łodzi to finały były 17-18 marzec i karnety na wszystkie mecze można było kupować od 23 lutego do 1 marca, a potem od 1 marca na pojedyncze dni.I jak już wygrzebiesz kiedy była otwarta sprzedaż to się pochwal
w to nie wątpię, tylko, że kasa jest potrzebnanie martw sie - nie zgina
miałem na myśli bardziej zawodnikówDubla kończą mi Duni na czysto.
lipa trochę, bo chciałem iść w rogi Garncarzy a tak muszę myśleć dalej :/jest na ławce
Haugaard; Bardsley, Joselu, Wilson, v.Ginkel, Adam, Shaqiri
Komandor w HP, świat oszalał.brawo , jak się nie wie to się lepiej nie wypowiadać a już tymabrdziej poprawiać kogoś co pisze dobrze , bo się można niepotrzebnie ośmieszyć taka rada na przyszłość pozwoli Ci uniknąć dużo przykrych sytuacji ...
Oczywiście pozdrawiam serdecznie
spójrz w reputacjęw to nie wątpię, tylko, że kasa jest potrzebna
w zyciu wazna jest kasa i dlugosc kut...w to nie wątpię, tylko, że kasa jest potrzebna
gdzie taka linia?a co myslisz o handicapie na asy -5.5?