3,5K anderson-silva Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2561 Takie nerwy po 1.10,,, Juz sie o Azarenke boje Kliknij aby rozwinąć... Masz Azarenkę? https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc https://www.youtube.com/watch?v=-EjWbb8aYpI
Takie nerwy po 1.10,,, Juz sie o Azarenke boje Kliknij aby rozwinąć... Masz Azarenkę? https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc https://www.youtube.com/watch?v=-EjWbb8aYpI
486 cygeiro Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2562 Track dał LFC to jeszcze Stoke ogólnie dobre składy Butland; Johnson, Wollscheid, Muniesa, Pieters; Whelan, Afellay; Walters, Bojan, Arnautovic; Crouch
Track dał LFC to jeszcze Stoke ogólnie dobre składy Butland; Johnson, Wollscheid, Muniesa, Pieters; Whelan, Afellay; Walters, Bojan, Arnautovic; Crouch
3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2563 Ktoś posiada jakiś typ wygrywający na nadchodzące godziny? Kliknij aby rozwinąć... Kristoffersen podium @1,33 w slalomie panów ????
Ktoś posiada jakiś typ wygrywający na nadchodzące godziny? Kliknij aby rozwinąć... Kristoffersen podium @1,33 w slalomie panów ????
J 3,4K jaja Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2564 Od Ciebie poleci ten hit? ???? Kliknij aby rozwinąć... tak
162 niverx Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2566 no czekam już dwie godziny, napisałem do działu Skrill, a myślisz, że pieniądze trafią na Skrill? Kliknij aby rozwinąć... nie martw sie - nie zgina
no czekam już dwie godziny, napisałem do działu Skrill, a myślisz, że pieniądze trafią na Skrill? Kliknij aby rozwinąć... nie martw sie - nie zgina
14,5K gystlik Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2567 Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? . Kliknij aby rozwinąć... Skra dwa razy organizowała - to sobie odgrzeb w Google kiedy ruszała sprzedaż. Albo w tamtym roku w Berlinie - gdzie masa Polaków kupowała bilety. Myślę, że sprzedaż będzie otwarta jeszcze przed wyłonieniem drużyn do sameo turnieju Final Four.
Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? . Kliknij aby rozwinąć... Skra dwa razy organizowała - to sobie odgrzeb w Google kiedy ruszała sprzedaż. Albo w tamtym roku w Berlinie - gdzie masa Polaków kupowała bilety. Myślę, że sprzedaż będzie otwarta jeszcze przed wyłonieniem drużyn do sameo turnieju Final Four.
161 koval Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2568 uff Kliknij aby rozwinąć... jak forma? cos konczy grubego dubla? Azarenka? :grin: Stoke @5,75 sprobuje ????
uff Kliknij aby rozwinąć... jak forma? cos konczy grubego dubla? Azarenka? :grin: Stoke @5,75 sprobuje ????
14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 26, 2016 #2569 a ja naiwnie wierzyłem , że się moją podpowiedzią zasugerujesz i mówię druknę jeszcze moje przemyślenia do Ciebie ???? Kliknij aby rozwinąć... Twoim PW też się zasugerowałem. Ale ostateczna decyzja podjęta na podstawie tego że Ted grał, a on wszystko mrozi ????
a ja naiwnie wierzyłem , że się moją podpowiedzią zasugerujesz i mówię druknę jeszcze moje przemyślenia do Ciebie ???? Kliknij aby rozwinąć... Twoim PW też się zasugerowałem. Ale ostateczna decyzja podjęta na podstawie tego że Ted grał, a on wszystko mrozi ????
2,6K strasznik Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2570 Ktoś posiada jakiś typ wygrywający na nadchodzące godziny? Kliknij aby rozwinąć... Bled albo Trentino, nie wiem ????
Ktoś posiada jakiś typ wygrywający na nadchodzące godziny? Kliknij aby rozwinąć... Bled albo Trentino, nie wiem ????
3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2572 wawo z tym swoim pierdoleniem o lokomotywach to mi byka przypomina:roll:
2,4K applause Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2573 wawo z tym swoim pierdoleniem o lokomotywach to mi byka przypomina:roll: Kliknij aby rozwinąć... a mi jakieś dziecko neostrady :razz: Arkas bierze TB teraz :!:
wawo z tym swoim pierdoleniem o lokomotywach to mi byka przypomina:roll: Kliknij aby rozwinąć... a mi jakieś dziecko neostrady :razz: Arkas bierze TB teraz :!:
B 3 bfilip Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2574 Najpóźniej 23 lutego podadzą. U nas bez niespodzianek pewnie Szopen i Ołówek jak będzie zdrowy + Kubot + Matka. A od Argentyńczyków pewnie wpadnie Monaco, Delbonis, Mayer i Berlocq, ewentualnie Hobbit Schwartzman, bo DelPo chyba się nie wykuruje do marca. Ja się wybieram, póki co tylko na 1. dzień żeby się niepotrzebnie nie denerwować ???? Kliknij aby rozwinąć... Dzieki, wlasnie przede wszystkim zastanawia mnie czy del Potro sie wykuruje ????
Najpóźniej 23 lutego podadzą. U nas bez niespodzianek pewnie Szopen i Ołówek jak będzie zdrowy + Kubot + Matka. A od Argentyńczyków pewnie wpadnie Monaco, Delbonis, Mayer i Berlocq, ewentualnie Hobbit Schwartzman, bo DelPo chyba się nie wykuruje do marca. Ja się wybieram, póki co tylko na 1. dzień żeby się niepotrzebnie nie denerwować ???? Kliknij aby rozwinąć... Dzieki, wlasnie przede wszystkim zastanawia mnie czy del Potro sie wykuruje ????
14,5K gystlik Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2575 z #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI.
14,5K gystlik Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2576 Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? . Kliknij aby rozwinąć... I jak już wygrzebiesz kiedy była otwarta sprzedaż to się pochwal
Potencjalnie kiedy będą bilety do kupienia? Bo co jest jakaś impreza to nie zdążę kupić więc teraz chciałbym być przygotowany wcześniej ???? . Kliknij aby rozwinąć... I jak już wygrzebiesz kiedy była otwarta sprzedaż to się pochwal
K 1K komandos5 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2577 z #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI. Kliknij aby rozwinąć... ja bym nawet napisał brat tych Tomsi
z #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI. Kliknij aby rozwinąć... ja bym nawet napisał brat tych Tomsi
557 siekiera512 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2578 jak forma? cos konczy grubego dubla? Azarenka? :grin: Stoke @5,75 sprobuje ???? Kliknij aby rozwinąć... Tak grubas Hiszpania + Aza poszla. W Betano zabita linia asow Ferrera na 2,5. Myslicie ze nadal warto? W sumie mnie nie zdziwi jak David zadnego asa nie bedzie mial
jak forma? cos konczy grubego dubla? Azarenka? :grin: Stoke @5,75 sprobuje ???? Kliknij aby rozwinąć... Tak grubas Hiszpania + Aza poszla. W Betano zabita linia asow Ferrera na 2,5. Myslicie ze nadal warto? W sumie mnie nie zdziwi jak David zadnego asa nie bedzie mial
1,5K cz. Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2579 z #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI. Kliknij aby rozwinąć... jak już coś to szwagier prędzej
z #13 TOMSIA KSAWERY STEFAN wszedł na boisko. Brat tej TOMSI. Kliknij aby rozwinąć... jak już coś to szwagier prędzej