U ruskich ???? ???? sam się zdziwiłem kilka dni temu jak miałem jakiegoś debla odpalonegoSą gdzieś streamy z AO juniorów?
Warto było wstać na Federera z rana, bo Roger gra dobrze. W tym meczu poziom kiepski.
a prawda leży po środkuShakal stwierdził że Fedex nie grał nic specjalnego, jak wrażenia z meczu?
Przeciętnie to gra Djoko. Roger nie musiał nawet zbytnio się wysilać na Berdshita, więc dla mnie zagrał nieźle.a prawda leży po środku
Roger zagrał przeciętnie
Mi też Roger się bardziej podobał, niż teraz Djoko, ale prawda jest taka, że i jeden i drugi nie musieli się aż tak bardzo męczyć. Berdych przez seta stawiał opór i po TB się rozsypał.Przeciętnie to gra Djoko. Roger nie musiał nawet zbytnio się wysilać na Berdshita, więc dla mnie zagrał nieźle.
Poprawnie ???? . To słowo lepiej oddaje to co grał Roger. Bo mówienie, że grał DOBRZE to nadużycie, zważywszy jak słaby, długimi fragmentami, był poziom spotkaniaPrzeciętnie to gra Djoko. Roger nie musiał nawet zbytnio się wysilać na Berdshita, więc dla mnie zagrał nieźle.
Tak samo izi jak na Nishikorim ????jak tam, izi kasa na Berdychu? ????
bardzo pewnie Roger 3:0, mimo średniego spotkania
Według mnie nie warto. Syrena miewa swoje przestoje, chociaż powinna wlecieć w Agę na pełnej k**wie to bym tego nie grałWitam
Wiliams - Radwanska 2:0 po 1.5 to raczej warto ? Jak myślicie ?