bob94
Użytkownik
masz coś z siatki na dziś ?98/104 userów zaznaczyło na oddsportal win Lugano ????
masz coś z siatki na dziś ?98/104 userów zaznaczyło na oddsportal win Lugano ????
Z pierwszą częścią Twojej wypowiedzi trudno się nie zgodzić bo po przegranym punkcie zachowuje się jakby powinien wszystko wygrywać, jakby był bogiemDjoka nie da się lubić, ta jego mimika i reakcje na korcie... kończ karierę
Shakal stwierdził że Fedex nie grał nic specjalnego, jak wrażenia z meczu?Warto było wstać na Federera z rana, bo Roger gra dobrze. W tym meczu poziom kiepski.
Było podawane wczoraj ????Tak wchodzę do działu i w sumie to niezła masówka na Keia w różnych kombinacjach
Ale wystarczyło, że Konar zagrał +6 na Keia i w ciemno można było grać gładziutki win Novaka ????
Wszystkie mecze są już praktycznie o nic ale jak coś znajdę fajnego to napisze Jak tak dalej będzie rósł kurs na Resovię to może ich pogram no bo swoją drogą, że nie pojechało 4 podstawowych graczy i mecz jest o nic no ale Lugano to nie jest jakaś potęga, zwykły średniak.masz coś z siatki na dziś ?
Gdzie grałeś po 2,2 ? Jest coś z siatki na dziś?Było podawane wczoraj ????
Ja obsralem rajty i pogralem -5 dla pewności ????
Jeszcze jeden mecz Nole ktory traktuje jak finał w pňłfinale i księgujemy 2,2 na Serba za tryumf ????
Ja widziałem jak pisał, że zagrał słabo. ???? Słabo to na pewno nie zagrał, skoro miał prawie 2x więcej winnerów niż UE i 10/14 z backhandu w winnerach/UE. Berdych przegrał mecz w głowie, ale Roger zagrał niezły mecz.Shakal stwierdził że Fedex nie grał nic specjalnego, jak wrażenia z meczu?
W ÒniGdzie grałeś po 2,2 ? Jest coś z siatki na dziś?
Gorzej jak odjadą od początku jak Hyundaie wczoraj ????No i u skośnych dzisiaj all star game ,nie wiem czy juz brac Raszy czy na lajfie
To uni promotions ? jaki miałeś limit na to?W Òni
Siatka tylko lajf trzeba zobaczyc kto jakimi składami melduje sie na parkiecie w tych meczach o pietruszke
No i u skośnych dzisiaj all star game ,nie wiem czy juz brac Raszy czy na lajfie ????
Tym smeczem podsumował swoją dyspozycję. ???? Waleczny i nieustępliwy samuraj - zawsze mnie to rozwala. ????Kei to jest jeszcze bardziej dziś ufajdany po kolana, niż Berdych z Rogerem
Żuka z Matuszewskim w deblu juniorów dziś oglądałem to kończyli takie piłki 100% Kei w każdym gemie jak tylko jakaś minimalna szansa się pojawia to strach w oczach i panika.Tym smeczem podsumował swoją dyspozycję. ???? Waleczny i nieustępliwy samuraj - zawsze mnie to rozwala. ????
Dlatego trzeba pomyslec a czasu juz malo heheGorzej jak odjadą od początku jak Hyundaie wczoraj ????
Nie wiem jaki limit ale gralem za 5stowek i przyjeliTo uni promotions ? jaki miałeś limit na to?
Są gdzieś streamy z AO juniorów?Żuka z Matuszewskim w deblu juniorów dziś oglądałem to kończyli takie piłki 100% Kei w każdym gemie jak tylko jakaś minimalna szansa się pojawia to strach w oczach i panika.
Zaraz się pewnie nadgarstek odezwie i medicala weźmie ????