weed233
Użytkownik
wszyscy z bobkow dzis overa robia a ty pograles Kembe któremu jedynemu nie siedzi :mrgreen:Kemba 2/14 wtf...
wszyscy z bobkow dzis overa robia a ty pograles Kembe któremu jedynemu nie siedzi :mrgreen:Kemba 2/14 wtf...
wszyscy z bobkow dzis overa robia a ty pograles Kembe któremu jedynemu nie siedzi :mrgreen:
Sacramento jest dziwne46 pkt do przerwy , 42 w 3 kwarcie ????
ja rozumem żeby to Warriors zrobili ale Bobcats ? ????
Najpierw musze poklikać potem dojdzie ruchanie, ale wwystarczy mi jak Kei jutro Djoko pokona na gołe klaty :grin::grin:sam tak robiłem ????
kiedyś ojciec mojej byłej mówi do niej..
"z kim Ty tak smsujesz?" ja w Twoim wieku to ruch**** a nie klikałem w tel ????
hehe, nieeee, wziąłem sobie Barnesa dzisiaj, a wcześniej Wigginsa, ale ciul w ogóle mało piłkę dostawał, zamiast tego dawali LaVine'owi...wszyscy z bobkow dzis overa robia a ty pograles Kembe któremu jedynemu nie siedzi :mrgreen:
mam nadzieję,że te kontakty to bezpłciowe.Najpierw musze poklikać potem dojdzie ruchanie, ale wwystarczy mi jak Kei jutro Djoko pokona na gołe klaty :grin::grin:
PS: Specjalnie dla Weeda już nie użyję nigdy "xD" on tu szanowany jest, a ja lubie mieć kontakty ????
https://www.youtube.com/watch?v=8XfzlhYn1KUmam nadzieję,że te kontakty to bezpłciowe.
jeśli jest inaczej,to my się nie znamy.
odpalaj cygaro ????2.35 Sacto gram teraz
8 j znowu uwalone na 1.16 Rojerach ????1,17 na Czarną Lokomotywę z Radwańską. ???? Słaby kurs, ale w takiej formie to ją rozjedzie.
A maszynistą będzie @Wawo?1,17 na Czarną Lokomotywę z Radwańską. ???? Słaby kurs, ale w takiej formie to ją rozjedzie.
A pisałem Magicianowi, że zagram dubla Serena+Roger -1,5 seta i do tego nie ma co dołożyć, bo deble gówniane i jakiś po 1,15 uwali. ????8 j znowu uwalone na 1.16 Rojerach ????
pisałem wczoraj że to mu nie wejdzie zanim wstawił kupon hahahahah wiedizałem że to będzie miał pobrane po kursie
Przecież to jest klasyka w jego przypadku. ????No dobra, wygląda na to że poziom kupy w pampersie Berdycha dobił do oczekiwanych wartości. Nie ma serwisu = nie ma pepika, a przy siatce gorzej niż słoń w składzie porcelany ????