>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
bybejita 307

bybejita

Użytkownik
sam tak robiłem ????

kiedyś ojciec mojej byłej mówi do niej..
&quot;z kim Ty tak smsujesz?&quot; ja w Twoim wieku to ruch**** a nie klikałem w tel ????
Najpierw musze poklikać potem dojdzie ruchanie, ale wwystarczy mi jak Kei jutro Djoko pokona na gołe klaty :grin::grin:

PS: Specjalnie dla Weeda już nie użyję nigdy &quot;xD&quot; on tu szanowany jest, a ja lubie mieć kontakty ????

vicious7 82

vicious7

Użytkownik
wszyscy z bobkow dzis overa robia a ty pograles Kembe któremu jedynemu nie siedzi :mrgreen:
hehe, nieeee, wziąłem sobie Barnesa dzisiaj, a wcześniej Wigginsa, ale ciul w ogóle mało piłkę dostawał, zamiast tego dawali LaVine&#39;owi...
tak to czekałem tylko na mecz GSW, żeby ich overy na kwarty zabijać :p zwłaszcza 2 pierwsze

K 29

kiczny

Użytkownik
Najpierw musze poklikać potem dojdzie ruchanie, ale wwystarczy mi jak Kei jutro Djoko pokona na gołe klaty :grin::grin:
PS: Specjalnie dla Weeda już nie użyję nigdy &quot;xD&quot; on tu szanowany jest, a ja lubie mieć kontakty ????
mam nadzieję,że te kontakty to bezpłciowe.
jeśli jest inaczej,to my się nie znamy.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
1,17 na Czarną Lokomotywę z Radwańską. ???? Słaby kurs, ale w takiej formie to ją rozjedzie.
8 j znowu uwalone na 1.16 Rojerach ????
pisałem wczoraj że to mu nie wejdzie zanim wstawił kupon hahahahah wiedizałem że to będzie miał pobrane po kursie
beka totalna niech mi ktoś powie ze temat się broni jeszcze raz

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
No dobra, wygląda na to że poziom kupy w pampersie Berdycha dobił do oczekiwanych wartości. Nie ma serwisu = nie ma pepika, a przy siatce gorzej niż słoń w składzie porcelany ????

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
8 j znowu uwalone na 1.16 Rojerach ????
pisałem wczoraj że to mu nie wejdzie zanim wstawił kupon hahahahah wiedizałem że to będzie miał pobrane po kursie
A pisałem Magicianowi, że zagram dubla Serena+Roger -1,5 seta i do tego nie ma co dołożyć, bo deble gówniane i jakiś po 1,15 uwali. ????
Fedex mógłby pojechać Djoko i wtedy AO na dobrą sprawę w kieszeni, ale raczej ciężko będzie do 3 wygranych setów.
No dobra, wygląda na to że poziom kupy w pampersie Berdycha dobił do oczekiwanych wartości. Nie ma serwisu = nie ma pepika, a przy siatce gorzej niż słoń w składzie porcelany ????
Przecież to jest klasyka w jego przypadku. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom