>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
pisałem wczoraj że to mu nie wejdzie zanim wstawił kupon hahahahah wiedizałem że to będzie miał pobrane po kursie
przecież w tych taśmach wszystko jest po kursach. ładowanie na faworytów w singlach, deblach, mikstach. wszystko jak leci.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
przecież w tych taśmach wszystko jest po kursach. ładowanie na faworytów w singlach, deblach, mikstach. wszystko jak leci.
A dzisiaj jeszcze Sock/Pospisil i sipstry Chan uwaliły, więc jak ludzie wstaną to będzie płacz, że faworyci deblowi przegrywają i co to ma być.

weed233 854

weed233

Użytkownik
Kuzyn już za 3 napierdala nawet

co za mecz hahaha
mecz pierwsza klasa, jak im sie uda wygrac z bobkami ktorzy daja w drugiej polowie 13/17 za trzy to naprawde szacunek ogromny, bez tego i tak graja niesamowity mecz, gdyby bobki zagraly na swoim normalnym poziomie to teraz by Cousins przy owacjach do bazy zjezdzal przy +15

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
over siedzi
Kuzyn co niszczy, niesamowite
dawno takiej dominacji wysokiego nie widziałem co on robi w ostatnich 2 meczach
osłabienia Hornets swoją drogą ale to jest niasmowite jakby z dziecmi grał ????
oni go potrajają a on albo wbija się i tak albo rozrzuca na łatwe punkty do kolegów

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
A dzisiaj jeszcze Sock/Pospisil i sipstry Chan uwaliły, więc jak ludzie wstaną to będzie płacz, że faworyci deblowi przegrywają i co to ma być.
mnie to tam on nie obchodzi zbytnio, ale jego konikiem jest chyba plażówka i dzięki niej jest tam gdzie jest. tenis to amatorsko typuje bo pewnie i wiedza średnia.

nie znać się to nie grać - często powtarzana zasada tutaj

weed233 854

weed233

Użytkownik
teraz pojda na podwojenie kuzyna, na obwodzie ktos wolny bedzie bankowo
ja bym tu jednak piłki do kuzyna nie dawał, bo sie cały tim do niego zjedzie

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
mnie to tam on nie obchodzi zbytnio, ale jego konikiem jest chyba plażówka i dzięki niej jest tam gdzie jest. tenis to amatorsko typuje bo pewnie i wiedza średnia.
nie znać się to nie grać - często powtarzana zasada tutaj
to niech tego nie wrzuca ????
a tak niby najlepszy temat na forum wygląda granie małolata po szkole w toto mixie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom