przecież w tych taśmach wszystko jest po kursach. ładowanie na faworytów w singlach, deblach, mikstach. wszystko jak leci.pisałem wczoraj że to mu nie wejdzie zanim wstawił kupon hahahahah wiedizałem że to będzie miał pobrane po kursie
Toć wiem, dotrwał do TB, więc można powiedzieć, że i tak zwieracze trochę wytrenowałPrzecież to jest klasyka w jego przypadku. ????
A dzisiaj jeszcze Sock/Pospisil i sipstry Chan uwaliły, więc jak ludzie wstaną to będzie płacz, że faworyci deblowi przegrywają i co to ma być.przecież w tych taśmach wszystko jest po kursach. ładowanie na faworytów w singlach, deblach, mikstach. wszystko jak leci.
mecz pierwsza klasa, jak im sie uda wygrac z bobkami ktorzy daja w drugiej polowie 13/17 za trzy to naprawde szacunek ogromny, bez tego i tak graja niesamowity mecz, gdyby bobki zagraly na swoim normalnym poziomie to teraz by Cousins przy owacjach do bazy zjezdzal przy +15Kuzyn już za 3 napierdala nawet
co za mecz hahaha
dawno takiej dominacji wysokiego nie widziałem co on robi w ostatnich 2 meczachover siedzi
Kuzyn co niszczy, niesamowite
Zorba śmieć dał 2 FT zamiast krokówi po nich, sytuacja gdzie krokow nie odgwizdali kluczowa
ta, zamiast +1 zrobilo sie -3 a na tym etapie meczu 2 posiadania to za duzoZorba śmieć dał 2 FT zamiast kroków
faulować , nie trafią i kuzyn pewne punkty ????ciekawe co zrobia teraz
ja bym nie faulował
mnie to tam on nie obchodzi zbytnio, ale jego konikiem jest chyba plażówka i dzięki niej jest tam gdzie jest. tenis to amatorsko typuje bo pewnie i wiedza średnia.A dzisiaj jeszcze Sock/Pospisil i sipstry Chan uwaliły, więc jak ludzie wstaną to będzie płacz, że faworyci deblowi przegrywają i co to ma być.
to niech tego nie wrzuca ????mnie to tam on nie obchodzi zbytnio, ale jego konikiem jest chyba plażówka i dzięki niej jest tam gdzie jest. tenis to amatorsko typuje bo pewnie i wiedza średnia.
nie znać się to nie grać - często powtarzana zasada tutaj