widzę mecz, Ginobili chciał jak Curry za plecami przełożyć ale nie umiZa szybkie tempo nakręcają GSW, i Spurs jest strasznie pogubione. Masa TO, już mają więcej niż średnio w sezonie w meczu.
Spurs grają bez swojego kluczowego gracza na wyjeździeMaroon śmiałeś się z Cavs, zresztą wszyscy beke kręcili że GSW ich niszczy, tutaj może być podobnie jak Popp ich nie pozbiera w szatni. Rozbici totalnie teraz są.
Co tam ? XDLinsanity w Sacramento ????
żółtek napierdala jakby był Jordanem ????Co tam ? XD
nie, nie porównuję Spurs do Cavs, bardziej chodzi mi teraz o wynik. Spurs zagubione totalnie i w obronie i w ataku.Spurs grają bez swojego kluczowego gracza na wyjeździe
ty to porównujesz do meczu Cavs ?
O to bym go nie podejrzewał...albo im płaci po prostu ????
no rozumiem o co chodzinie, nie porównuję Spurs do Cavs, bardziej chodzi mi teraz o wynik. Spurs zagubione totalnie i w obronie i w ataku.
Ja tam w tym meczu tylko widzę Rudego w dodatku Geja :grin::grin:żółtek napierdala jakby był Jordanem ????
Masz rację, ale tak myślę że oni w tym sezonie są jednak poza zasięgiem, oglądałem w tym sezonie sporo meczów GSW i są jeszcze lepsi niż rok temu. Spurs do Cavs nie ma co porównywać, bo wiadomo że o klasę przynajmniej lepsi. Ja mimo że jestem fanem LeBrona to potrafię dostrzec jego minusy i wady.no rozumiem o co chodzi
ale nawet jak doyebią im na ostro to jednak co innego przegrać na wyjeździe a co u siebie 30 pkt jak Cavs
Grałeś coś ?
ja jestem w szoku bo mam Sacto i over Cousinsa a on stoi na 7 zbiórkach od połowy 2 kwartyMasz rację, ale tak myślę że oni w tym sezonie są jednak poza zasięgiem, oglądałem w tym sezonie sporo meczów GSW i są jeszcze lepsi niż rok temu. Spurs do Cavs nie ma co porównywać, bo wiadomo że o klasę przynajmniej lepsi. Ja mimo że jestem fanem LeBrona to potrafię dostrzec jego minusy i wady.
Grałem over 102,5 do HT, pisałem wcześniej że over do HT biorę bo w 2 połowie włączą difens ???? A Ty?