dokładnie Gębala się nie sprawdził na tle słabego rywala dzisiaj over Kamila must bet.Grałem z samego rana po 1,85 Jureckiego tez zdążyłem za 1,80 bo teraz już 1,50...To dobry bet bo ten jego zmiennik się nie sprawdził więc w takim ważnym meczu nie powącha nawet parkietu. A do tego Syprzak wchodzi tylko do ataku więc sił nie traci na szarpanie w obronie. Od tego jest Grabarczyk ????
269.63 złJaki masz limit na over 3,5 Ekberga? Ręczna, Szwecja - Węgry
Ty i te głupie esportySKT
gdyby nie ten overextend to izzi gierka by była..
ja mam 312 zikoJaki limit na over Syprzaka? w uni
było warto, gdyby nie kontuzja tych skośnych móżdżków to dobre value i by skończyli grę w chwilę.Ty i te głupie esporty
Dzięki. Widzę na Ciebie zawsze można liczyć.W kolejności rozgrywania meczy, czyli Serbia, Macedonia, Francja, Norwegia, Białoruś.
Jurecki:7,4,2,9,9
Bielecki: 3,2,9,10,2
Syprzak:2,6,6,2,3
Dziś to ciężko kogoś wybrać bo imo wszyscy trzej powinni dziś pokryć linie, Syprzak 3,5, Bielecki i Jurecki 4,5. Jurecki to lider klasyfikacji strzelców na tym turnieju z 32 golami a do tego 24 asystami(lider klasyfikacji kanadyjskiej).Ma tyle samo bramek co Lazarov ale przy lepszej skuteczności 62%, Lazarov 53%. Dziś ma nie zagrać Bartosz Jurecki, który będzie gotowy na fazę pucharową jeśli awansują więc te 3,5 Syprzaka warto grać bo znów zagra cały mecz.
113,50Jaki limit na over Syprzaka? w uni