mjaurvcein
Użytkownik
Hingis/Mirza 1-1 *0-40 --> 6-1, 6-0? ????
3.5 na Telcom druga mapa warto jeszcze grać?ale to Faker rozegrał pięknie :!:
i to są mistrzowie świata w końcu w pełnej okrasie :!:
no warto imo, w poprzedniej mieli chyba 12k golda w plecy i ich rozpykali w lejcie mając prawie identyczny teamcomp3.5 na Telcom druga mapa warto jeszcze grać?
Lekko gral ktos lokomotywe? ????Mam jakąś czutkę, że Robbo wygra z Benem 3-0 @ 4,00.
Ale wiadomo, stodołowa liga, pierwszy mecz, może być różnie.
Za drobne jednak warto.
W kolejności rozgrywania meczy, czyli Serbia, Macedonia, Francja, Norwegia, Białoruś.Jak ktos napisze ile w poszczególnych meczach na tych Mistrzostwach rzucili Syprzak i Jurecki to będę bardzo wdzięczny.
????Aga w końcu zaczęła coś porządnego jeść, tak trzymać.
nawijajMa ktoś tutaj niezlimitowane konto w óni? Potrzebuje sprawdzić limit na zakład bo nie wiem czy opłaca mi się zakładać konto.
pograne w Óni 1.95 ale spiesz się bo taki kurs się długo nie utrzymaJurecki:7,4,2,9,9
Bielecki: 3,2,9,10,2
Syprzak:2,6,6,2,3
Dziś ma nie zagrać Bartosz Jurecki, który będzie gotowy na fazę pucharową jeśli awansują więc te 3,5 Syprzaka warto grać bo znów zagra cały mecz.
no jak nie jak tak ????????
serio coś takiego w dziale jest? ????
może chodziło tylko o to, że nabrała więcej siły, ale dość zabawnie to przekazał hehe@ Aga w końcu zaczęła coś porządnego jeść, tak trzymać.
najsmieszniejsze i tak jak jakis janek wstawi kurs @1.30 a buk : STS :grin:pograne w Óni 1.95 ale spiesz się bo taki kurs się długo nie utrzyma
no jak nie jak tak ????
http://forum.bukmacherskie.com/f153/australian-open-2016-turniej-glowny-128476-5.html#post5921842
Grałem z samego rana po 1,85 Jureckiego tez zdążyłem za 1,80 bo teraz już 1,50...To dobry bet bo ten jego zmiennik się nie sprawdził więc w takim ważnym meczu nie powącha nawet parkietu. A do tego Syprzak wchodzi tylko do ataku więc sił nie traci na szarpanie w obronie. Od tego jest Grabarczyk ????pograne w Óni 1.95 ale spiesz się bo taki kurs się długo nie utrzyma
no jak nie jak tak ????
http://forum.bukmacherskie.com/f153/australian-open-2016-turniej-glowny-128476-5.html#post5921842
Benekto w końcu kasuje tu posty?
zauważyłem to , nawet w dziale piłka ręczna typy podają kurs z sts po 1.8 gdzie w pinku np. jest 1.96 bez podatku ????najsmieszniejsze i tak jak jakis janek wstawi kurs @1.30 a buk : STS :grin: