weszlosuper
Użytkownik
pytanko mam o zawodnika Abalo. linia na tego zawodnika to 3.5 ?? widziałem mecz z nami i gość był niesamowity. czy to nie jest dobra opcja na dzisiaj do gry ?? dzieki za wypowiedz
może grałeś gdzieś indziej niż ja , przecież to normalny kurs około 60 minuty meczuprzy 0-0? bo ja takiego kursu nie widziałem;P
Robot zostal odrobine źle zaprojektowany, bo stawia stopy do srodka. Ale ostatecznie mu to nie przeszkadza i jest najlepszy z tych wszystkich mlodych pajacow typu kyrgios i tomic ;DRao robot się uśmiechnął ????
????Holland Park Hawks over 2 @1,9 60'(1-0) myślę ze ta jedna spokojnie jeszcze wpadnie. Więc lekko gram
Do 23 kazdy bedzie mial konto w Betano xDDDDDDDDna dziś fajny meczyk będzie dla ludzi mających konto w BetanO trzeba czekać do 23 gdzieś , dam znać co i jak
wczesniej niz pol h przed meczem raczej nie wystawia, wiec pozniej :razz:na dziś fajny meczyk będzie dla ludzi mających konto w BetanO trzeba czekać do 23 gdzieś , dam znać co i jak
lepiej tak nie pisz, bo kreci z betan każą zamknąć całą stronę do jutra ????na dziś fajny meczyk będzie dla ludzi mających konto w BetanO trzeba czekać do 23 gdzieś , dam znać co i jak
który to dziad ????lepiej tak nie pisz, bo kreci z betan każą zamknąć całą stronę do jutra ????
pamiętaj o krecie ????na dziś fajny meczyk będzie dla ludzi mających konto w BetanO trzeba czekać do 23 gdzieś , dam znać co i jak
w takim razie pójdzi na PWpamiętaj o krecie ????
po 5 min od podania w HP bet znika z oferty albo kurs o 70% leci w dół ????
niedługo będą tak pisać przy meczach Franczeski i Suarez xd"Radwańska kontra Williams. Pojedynek na seksapil w półfinale Australian Open" omg wp ????