Ale tu nie chodzi o to czy ugrał czy nie tylko o sam fakt, że zero ryzyka z jego strony. Położył się i przyjął cięgi, a w takich meczach trzeba trochę spróbować zaatakować i zaryzykowaćI tak dużo ugrał, bo nie sądziłem, że urwie seta Raonicowi.
No do tego to trzeba mieć trochę ambicji, Monfils to jedna z ostatnich osób w tourze, ktorą bym o nią podejrzewał.Ale tu nie chodzi o to czy ugrał czy nie tylko o sam fakt, że zero ryzyka z jego strony. Położył się i przyjął cięgi, a w takich meczach trzeba trochę spróbować zaatakować i zaryzykować
Rochedale Rovers v Redlands United
Powyżej 0.5 @ HT 1,90
10sek się spóźniłem :]Rochedale Rovers v Redlands United
Powyżej 0.5 @ HT 1,90
kolejna lokomotywa Wawo do piachu ????dzięki Azarenka za piękny drugi set i umoczenie 4-paka ????
Lokomotiv chyba:;/:kolejna lokomotywa Wawo do piachu ????
był godzinę temu i pisał, że nie wstał i nie zagrał. mordo, to jest profesjonalny gracz!kolejna lokomotywa Wawo do piachu ????
hahahaha ????był godzinę temu i pisał, że nie wstał i nie zagrał. mordo, to jest profesjonalny gracz!
mam kepco 2 set po 2.37, na więcej się nie odważyłem ????Kepco @ 3.4
Kepco + 1.5 seta @ 1.83
Po tym co zaprezentowaly KALe w meczu z Hyunday nie mam zadnych watpliwosci :grin:mam kepco 2 set po 2.37, na więcej się nie odważyłem ????