>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
K 1K

komandos5

Użytkownik
Komandos5 nie spinaj się cały dzień siedzę Tutaj a poza tym wbiłem teraz na onet widzę no to się podzieliłem ????

ależ źle to odczytałeś , nie spinam się tylko informuję , że na tym forum można takich rzeczy dowiedzieć się znaczniej szybciej niż napiszą to w gazetach :cool:

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam jeśli Cię uraziłem i odebrałeś mój post jako atak na swoją osobę bo tak nie było

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
nie wiem czy się śmiać czy płakać :)

Ujmijmy to tak: widzieliśmy lepsze powitania z nowym klubem. Takie bardziej szczęśliwe. Jagiellonia Białystok niedawno sprowadziła brazylijskiego obrońcę Gutiego. Niestety, przez jakiś czas nie zagra, no i nie zrobi jeszcze kilku innych rzeczy, na skutek zdarzenia, do którego doszło podczas sparingu. Został zahaczony korkami. W efekcie…
Hmm… W efekcie… No nie wiemy, jak to delikatnie ująć.
W efekcie Gutiemu założono dziesięć szwów na penisie. Widok był – jak twierdzą świadkowie – absolutnie makabryczny. Powiedzmy sobie szczerze – mrożąca krew w żyłach kontuzja. Szczerze facetowi współczujemy.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
hahah Lopez zszedł i Wade 2x layup na pusty kosz
Shakal ja nie robię bezpodstawnej krytki , marny z ciebie typer co widać w twoim temacie gdzie wtopa goni wtopę a ty śmiesz jeszcze typy sprzedawać ????
pozdrawiam

weed233 854

weed233

Użytkownik
hahah Lopez zszedł i Wade 2x layup na pusty kosz

Shakal ja nie robię bezpodstawnej krytki , marny z ciebie typer co widać w twoim temacie gdzie wtopa goni wtopę a ty śmiesz jeszcze typy sprzedawać ????

pozdrawiam
z Bargnanim na centrze to sie nie ma co dziwic ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom