weed233
Użytkownik
PaddyPowergdzie ?
PaddyPowergdzie ?
Śmiem wątpić ale oby ????Z jaką Syrenką ziomek, przecież ona zmierzy się w finale z naszą Krakowianką .
nieIMO powinni zrobić rangę ekspert dla Szakala i Elopeji
Elopeja nie potrzebuje , on przecież ma w sygnaturze - Ranga : EkspertIMO powinni zrobić rangę ekspert dla Szakala i Elopeji
Bardzo mnie to cieszy, że pomimo faktu, że siedzisz w DNTB 24/h, oglądaniu meczów dzień w dzień masz jeszcze czas na prowadzenie 3 firm i zajmowaniu się dziewczyną.prowadzę z dziewczyną aktualnie 3 firmy
Elopeja ma, sam sobie nadał. Shakal jak chce mieć jakąś to też sam sobie przyznać powinien, przecież nikt mu tutaj rangi nie da ????IMO powinni zrobić rangę ekspert dla Szakala i Elopeji
typie ja siedzę teraz bo mam czas ???? przez ponad rok mnie nie było na FB kompletnie aż dostawałem PW czy nie umrałemBardzo mnie to cieszy, że pomimo faktu, że siedzisz w DNTB 24/h, oglądaniu meczów dzień w dzień masz jeszcze czas na prowadzenie 3 firm i zajmowaniu się dziewczyną.
Życzę Ci w każdym razie powodzenia i gratuluję wyszukania tematu z przed 7 lat ???? .
Pozdrawiam!
teraz bambuchy latają po winklach i wieżowcach ???? ?typie ja siedzę teraz bo mam czas ???? przez ponad rok mnie nie było na FB kompletnie aż dostawałem PW czy nie umrałem
ty tutaj siedzisz jakbyś był w robocie , żebresz o repute , sprzedajesz typy . wyczuwasz róznice ?
to brzmi akurat jak na manifestacjach kodu ????Pozdrawiam i pozwól mi żyć tak jak ja chcę, a nie tak jak Ty byś chciał.
Stinger już przeszedł na legalteraz bambuchy latają po winklach i wieżowcach ???? ?
????ja ci nie mówię jak masz żyć , po prostu stwierdzam fakt że jesteś śmieszny w tym co robisz a ty z tym dyskutujesz ????
???? ????Ja rozumiem, że dla Ciebie FB to całe życie, ale uwierz mi na słowo, że na tym forum nie kończy się internet. Tutaj podaję praktycznie tylko 1 typ dziennie z powodu konkursu Typy Dnia ???? .
O AO odpowiedziałem już mniej więcej tutaj.
Zresztą możesz mówić co chcesz, mnie statystyki same bronią, a gdyby było tak jak piszecie to interes dawno bym zwinął i nie tracił na niego cennego czasu, ale najzwyczajniej w świecie jesteście po prostu w błędzie. Myślcie co chcecie mi nic do tego, każdy ma swoje zdanie. Ja pozostanę przy swoim, Wy i tak przy swoim.
Pozdrawiam AKA SHAKAL
dokładnie SHAKAL jak nie starcza ci z tych płatnych typów na talbeta to podaj mi swój adres podeślę ci żebyś miał na czym pracowac:
maroon już cię na dobrą sprawę zaorał z tą rangą. W sumie to sam siebie orasz od długiego czasu np. prosząc o głosy w konkursie na Najlepszy post miesiąca. ????