superfrank
Użytkownik
Poprawione, przecież wiadomo o co chodzi
Poprawione, przecież wiadomo o co chodzi
niee, teraz już mi się nie chce, do rana tenisa już oglądam :razz: ale kiedy indziej chętnieidziesz madzyszyn w cs'a pograc?
jakos spac sie nie chce to moze i na ferrera poczekam...
można wykupić jakiś pakiecik typów u ciebie ? miałem iść z dziewczyną na pizze ale niech się odchudzaPozdrawiam wszystkie osoby które śledzą zażarcie moją karierę, wpisy, typy itd.
Pozdrawiam również wszystkie osoby "których reputacja nic nie obchodzi", ale jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności najwięcej o niej rozmawiają.
????można wykupić jakiś pakiecik typów u ciebie ? miałem iść z dziewczyną na pizze ale niech się odchudza
stary ale po typach Szakala będzie jak Gesslerowa ????można wykupić jakiś pakiecik typów u ciebie ? miałem iść z dziewczyną na pizze ale niech się odchudza
po co pakiecik, zasady standardowe - typ nie wchodzi dostajesz kolejny gratis, czyli u Shakala placisz raz a masz minimum z 5 typowmożna wykupić jakiś pakiecik typów u ciebie ? miałem iść z dziewczyną na pizze ale niech się odchudza
tez mam tylko kałacha, to ide sam - pewnie na ruskich trafie i gra bedzie max 20 min :]niee, teraz już mi się nie chce, do rana tenisa już oglądam :razz: ale kiedy indziej chętnie
zresztą ja na bank za słabą rangę mam, po aktualizacji na kałacha spadłem
Bankowo by wszedł, nie wierzę że w meczu minimum 3 setowym nikt nie zrobi DFTen zakład, że nie będzie na AO meczu z podwójnym błędem serwisowym u facetów, to by wszedł? Wie ktoś?
Na luźno.Ten zakład, że nie będzie na AO meczu z podwójnym błędem serwisowym u facetów, to by wszedł? Wie ktoś?
A tak z ciekawości jaki był na to kurs?Ten zakład, że nie będzie na AO meczu z podwójnym błędem serwisowym u facetów, to by wszedł? Wie ktoś?
Nie o to chodzi.Bankowo by wszedł, nie wierzę że w meczu minimum 3 setowym nikt nie zrobi DF
Ok, dzNa luźno.
1,8A tak z ciekawości jaki był na to kurs?