assitalia
Użytkownik
Podrzuć mi jakiś post swój, bo chciałem dać reputację za dzisiejszy typLokomitiv Wawo
Podrzuć mi jakiś post swój, bo chciałem dać reputację za dzisiejszy typLokomitiv Wawo
Raczej chłopczyk z zapałkami ????Lokomitiv Wawo
wierzę w Ciebie:] a dla mnie Nowiński jeden z lepszych współkomentatorów w Polsce bez podziału na dyscypliny dobrze tłumaczy wszystkie zasady i niuanse taktyczne dla tak niżowego sportu jak piłka ręczna plus spora wiedzaMoże kiedyś się zgłoszę, bo ich poziom to tragedia. Ogólnie w Polsce jest niewielu dobrych komentatorów ręcznej.
krok w dobrym kierunku, ręczną oglądam od święta, ale za dużo mają sędziowie możliwości do wypaczania wyniku meczuPo IO będą nowe przepisy. Przy grze pasywnej można wymienić max 6 podań.
Co do Raula, to już usiadł. Jak nie wróci w drugiej połowie z chęcią oddania rzutu i niezłą skutecznością, to będzie minus.
no to bedzie ban od grzecznegodla tak niżowego sportu jak piłka ręczna
Po 24 minutach to wnioskujesz? Macedonia też wczoraj po I połowie miała klepnąć Norwegów.Kolejna sensacja na ME. Się szykuje
Niżowe to może być ciśnienie, nie sport.wierzę w Ciebie:] a dla mnie Nowiński jeden z lepszych współkomentatorów w Polsce bez podziału na dyscypliny dobrze tłumaczy wszystkie zasady i niuanse taktyczne dla tak niżowego sportu jak piłka ręczna plus spora wiedza
coś tam wiadomo jaką szóstką Resovia wychodzi?Po 24 minutach to wnioskujesz? Macedonia też wczoraj po I połowie miała klepnąć Norwegów.
Wnioskuję to po grze Hiszpanów który brak pomysłu na atak.Po 24 minutach to wnioskujesz? Macedonia też wczoraj po I połowie miała klepnąć Norwegów.
Za moment się wyjaśni.coś tam wiadomo jaką szóstką Resovia wychodzi?
O cholera.Zatopie Hiszpanie, beka