12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 26, 2016 #2362 Co ciekawe Hiszpanie pokonali Słoweńców na tym turnieju... Janusz Michalewski wyjdź i nie wracaj! #Maruda18
Co ciekawe Hiszpanie pokonali Słoweńców na tym turnieju... Janusz Michalewski wyjdź i nie wracaj! #Maruda18
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2363 W którym dziale szukać? ???? Kliknij aby rozwinąć... w kuponach albo kuponach ze statami poprzewijaj
80 izzi Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2364 Jeśli Niemcy i Norwegia wejdą do półfinałów to będzie można powiedzieć, że to turniej pełen niespodzianek. Mój overek chyba już potopiony paczę...
Jeśli Niemcy i Norwegia wejdą do półfinałów to będzie można powiedzieć, że to turniej pełen niespodzianek. Mój overek chyba już potopiony paczę...
888 daniel-7 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2366 Ale Hiszpanie czesto staraja sie grac z kolowym Kliknij aby rozwinąć... Bo mają najlepszego kołowego na świecie, więc co w tym dziwnego?
Ale Hiszpanie czesto staraja sie grac z kolowym Kliknij aby rozwinąć... Bo mają najlepszego kołowego na świecie, więc co w tym dziwnego?
12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 26, 2016 #2367 Według komentatorów wszyscy Węgrzy mają na imię Laszlo...
K 0 karodt Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2369 Nie chce Nic mówić ale wygląda to bardzo źle po Stronie Hiszpanów.
224 marcins Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2370 Jak się skończył ten Grasshoppers? 3:3? Kliknij aby rozwinąć... tak
232 cinek7731 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2371 Bo mają najlepszego kołowego na świecie, więc co w tym dziwnego? Kliknij aby rozwinąć... To akurat wiem ale moim zdaniem az za duzo bo czesto nie dochodza te pilki jest strata i szybka kontra
Bo mają najlepszego kołowego na świecie, więc co w tym dziwnego? Kliknij aby rozwinąć... To akurat wiem ale moim zdaniem az za duzo bo czesto nie dochodza te pilki jest strata i szybka kontra
80 izzi Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2372 Bo mają najlepszego kołowego na świecie, więc co w tym dziwnego? Kliknij aby rozwinąć... Pewnie to że to łatwe do odszyfrowania, podwojenie kołowego i dużo strat
Bo mają najlepszego kołowego na świecie, więc co w tym dziwnego? Kliknij aby rozwinąć... Pewnie to że to łatwe do odszyfrowania, podwojenie kołowego i dużo strat
2,6K strasznik Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2374 Arkas 25:8 matko bosko ???? Kliknij aby rozwinąć... Dziwne, przecież Berlin gra o coś, a Arkas już o nic, tak przynajmniej dzisiaj w dziale przeczytałem.
Arkas 25:8 matko bosko ???? Kliknij aby rozwinąć... Dziwne, przecież Berlin gra o coś, a Arkas już o nic, tak przynajmniej dzisiaj w dziale przeczytałem.
21 karwan88 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2375 Nie chce Nic mówić ale wygląda to bardzo źle po Stronie Hiszpanów. Kliknij aby rozwinąć... Ktoś zwrotnice przesunął w inną stronę ????
Nie chce Nic mówić ale wygląda to bardzo źle po Stronie Hiszpanów. Kliknij aby rozwinąć... Ktoś zwrotnice przesunął w inną stronę ????
888 daniel-7 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2378 Pewnie to że to łatwe do odszyfrowania, podwojenie kołowego i dużo strat Kliknij aby rozwinąć... Dlatego zaraz zaczną się podania do Rivery i Tomasa na skrzydła
Pewnie to że to łatwe do odszyfrowania, podwojenie kołowego i dużo strat Kliknij aby rozwinąć... Dlatego zaraz zaczną się podania do Rivery i Tomasa na skrzydła
232 cinek7731 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2379 Ten mecz Hiszpanie ogarna ale patrzac na ich dwa ostatnie mecze nie wyglada to za dobrze i chyba lepiej by z nimi grac w polfinale niz z Dunczykami. Oni nas zajezdza szybkimi kontrami
Ten mecz Hiszpanie ogarna ale patrzac na ich dwa ostatnie mecze nie wyglada to za dobrze i chyba lepiej by z nimi grac w polfinale niz z Dunczykami. Oni nas zajezdza szybkimi kontrami
3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #2380 ASA kobitki w 10 minut z 1,07 na 2,12 ???? linia z 4,5 na 2,5 ????