jonek91
Użytkownik
Mistrzu ppgrales ? ????Jonek!!!
jonek ogarnia temat ????
turasy tez 2/1 bezczele????
Mistrzu ppgrales ? ????Jonek!!!
jonek ogarnia temat ????
to sie ciesz bo to pewnie ostatni bet na takiej stawce :razz:, tez tak mialemja miałem limit 1200 prawie.
dopiero przy 0:1 cofnalem, @7.5 na winMistrzu ppgrales ? ????
Wyłapać takiego łamańca raz w miesiącu i można żyć jak Pan ;DJonek!!!
jonek ogarnia temat ????
mi jeden od Piotra do dzis sie sni ze zaden buk nie dał ???? ????Wyłapać takiego łamańca raz w miesiącu i można żyć jak Pan ;D
U mnie pre @41 za 50 i zamknięte zaraz po golu 1800 niecałe i 70 dolozylem po bramce na 0-1 jakby mieli do HT jeszcze wqlnac. Wiem że obserwujesz mój temat. Weekend te był gruby tylko nie było czasu wrzucić tego do tematu. Napisz na na priv i cos Ci pokażedopiero przy 0:1 cofnalem, @7.5 na win
chcialem podbic po @7 dnb ale klatwa żółwia????
juz zamkniete, podziekowal???? ????
2-1 0-1ht 2-1ftAl-Msnaa - Sohar
1 dnb Al-Msnaa @1.9
oraz 2/1 @41 - to za frytki , wiadomo
Z Weekendu też miałeś jakieś ht/ft? ????U mnie pre @41 za 50 i zamknięte zaraz po golu 1800 niecałe i 70 dolozylem po bramce na 0-1 jakby mieli do HT jeszcze wqlnac. Wiem że obserwujesz mój temat. Weekend te był gruby tylko nie było czasu wrzucić tego do tematu. Napisz na na priv i cos Ci pokaże
Skąd ten pomysł na Banik x2?
skąd ta Jaroslva bo nigdzie znaleźć nie mogę :-(Jaroslva i Al Khor w kosza, punkty i handi.
lubisz takie czary po h2h to popatrz tematy @jonka i @baziuZ Weekendu też miałeś jakieś ht/ft? ????