????Hehe kolejny pojedynek gigantów w HP ????
Przypomnę że podczas US OPEN 2015 Siekiera znokautował marcina1981 zatapiając Murraya w meczu z Andersonem.
????Hehe kolejny pojedynek gigantów w HP ????
Przypomnę że podczas US OPEN 2015 Siekiera znokautował marcina1981 zatapiając Murraya w meczu z Andersonem.
chyba rożne w pucharze jak wyjdą dobrymi składami, na razie czekamcoś z drwali dzisiaj?
tutaj jakis smierdzacy wał idzie, 1 set do 8 wygrany i nagle oddaja, do tego te kursy przed meczoweArkas 3 set po 2.00@ :!:
no ja mam na oku jeden typ na rożne właśniechyba rożne w pucharze jak wyjdą dobrymi składami, na razie czekam
ale w pucharze tez czy czempionszipy?no ja mam na oku jeden typ na rożne właśnie
Bo jutro też grają mecz i starają się wygrać mecz jak najmniejszym nakładem sił.btw dlaczego Hiszpanie wiekszosc meczu graja takim lekko rezerwowym skladem ?
Drzyzga, Lyneel, Dryja, Witczak, Śliwka, Holmes, Ignaczakcoś tam wiadomo jaką szóstką Resovia wychodzi?
Dobrze że Jannek dzisiaj spamował Twoim tematem to spojrzałem co się tam dzieje i całe szczęście że widziałem że grasz na Arkas bo też chciałem, a tak odpuściłemtutaj jakis smierdzacy wał idzie, 1 set do 8 wygrany i nagle oddaja, do tego te kursy przed meczowe
oby sie nie przeliczyli bo beda mi placic odszkodowanie!!!Bo jutro też grają mecz i starają się wygrać mecz jak najmniejszym nakładem sił.
niee, ja w tym roku słabo śledzę czempioszipyale w pucharze tez czy czempionszipy?
z siłą się zgodzę nie ta masa, ale co do techniki to już nie można mu tego odmówić ????Ten Lynnel to niezły cyrkowiec jest, ni to siły nie ma, ani techniki i jeszcze lewa ręka na przyjęciu. U mnie do składu by się nawet nie załapał.