Jak padł jak działa przecież :]
Zarówno u Dodigów jak i Boppany wygrała dużo lepsza para z przebiegu meczu i w sumie zasłużenie i jedni i drudzy odpadliCiąg dalszy absurdow w deblowym AO ???? Jak żyć?
Teraz już tak przez chwile wyskakiwał mi jakiś bląd typu HTTP 4003 coś w ten deseń.Jak padł jak działa przecież
dzięki za typ
łap ode mnie typ poprzedni tydzeń 7/8 typy z NFL
Berdych najsampierw musi poradzić sobie sam ze sobą, potem powinno pójść łatwiej z AgutemJeśli Berdycz teraz połamie (a już bodaj 8 BP zmarnował w tym gemie) to mecz jego, Bautista powoli opada z sił.
Eurosport 2, a jak Djoko skończy z Simonem to przerzucą na jedynkę, chyba że szybciej Friedsam poskłada Agnieszkę, bo słyszę że 1-4 w pierwszymNa jakim kanale Radwańska?
Racja, czyli Aga na jedynce po Djoko-Simon.Przecież na Eurosport 2 leci Berdych
spalemWawo takie grubasne lokomotywy cisniesz po zanizonych kursach ? ja mam @1.21 na djokera
w 2 rundzie o włos było od końca , sędzia jakby się uparł to mógł przerwać bo koleś wstał ale nogi to miał jak pająk rozbiegane każda w inną stronę a stary ładował go dalej ????Jak zobaczyłem wpis tego amatora pussyhuntera w dziale boks to wiedziałem ze Breazelowi nic się nie może stać w tej walce