wczoraj euroliga 3/4 oby dziś nie było gorzej ????może się uda ????
wczoraj euroliga 3/4 oby dziś nie było gorzej ????może się uda ????
Masz coś może do AKO na weekend?wczoraj euroliga 3/4 oby dziś nie było gorzej ????
http://www.tennisexplorer.com/player/corretja/kim jest ten reporter eurosportu? Alex Coriacea, kiedyś był jakiś podpis to eurosport talent ????
wyślij pwMasz coś może do AKO na weekend?
Pewnie tak1.30 na luminosity z sk.
Można zastawiać domy
masz gg: 20416026wyślij pw
0/0 ???? w HT chciałem grac over Laboralu brakłoby 1 punktuwczoraj euroliga 3/4 oby dziś nie było gorzej ????
nie jest to jakaś wielka niespodzianka, ale jeśli miałbym grać to też grałbym na luminositywracam do domu a tu ex-G2 pokonało Luminosity
pożyczyłbym, ale sorry mam tylko kilkaset tysięcy na koncie ????????????1.30 na luminosity z sk.
Można zastawiać domy
ma ktoś pożyczć miliona do 20?
Oddaje 50 tysi więcej
Jedna niespodzianka jest, może nie jakas duża Ale za to w virtusow może bym coś wszedłwracam do domu a tu ex-G2 pokonało Luminosity
widzę po statach że rain zyciówkę sypnął +14 fragów
dzięki, właśnie wpisałem w google coriacea i zero wyników było na jego temat ????
dust2 mapa które w 2015 roku VP grało, bardzo mało razyJedna niespodzianka jest, może nie jakas duża Ale za to w virtusow może bym coś wszedł
Nie wiadomo w jakiej formie są, także lepiej chyba pierwszy mecz odpuścićwarto na virtusow?
Nie patrzyłem jeszcze na mapę ale jak dd2 to masz racjedust2 mapa które w 2015 roku VP grało, bardzo mało razy
a za to jedna z lepszych map mysz
po @ 1.33 nie warto raczej
... Rozum jeśli by jej nie chcieli to by tej mapy nie było. Więc głupoty piszesz.dust2 mapa które w 2015 roku VP grało, bardzo mało razy
a za to jedna z lepszych map mysz
po @ 1.33 nie warto raczej
jakie głupoty?... Rozum jeśli by jej nie chcieli to by tej mapy nie było. Więc głupoty piszesz.