Kogo ty oszukujesz. Każdy wie, że dorzucasz do pieca jak jest temat 8j. i rogera, a potem bierzesz typy od niego z tematu i płaczesz lub tak jak teraz wciskasz wała, że sam zagrałeś, jak jawnie jest u niego w temacie. ????sam to zagrałem po 1 gemie w 1 secie, więc zejdź ze mnie
co ma ewentualne postawienie na danego zawodnika do darzenia go sympatia?Skoro ten Kyrgiosa "nie da się oglądać / jest słaby / nic nie może zrobić " czemu na niego stawialiscie?
Ale tu nie chodzi o sympatie kolego skoro jest słaby po co na niego stawiać swoje pieniądze?co ma ewentualne postawienie na danego zawodnika do darzenia go sympatia?
jaka masz linię na jego DF ?Brudas jeszcze Was zadziwi, ogarnie seta albo dwa, ale DFow pewnie nie zrobi
nie da sie ogladac przez jego zachowanie, a nie gre.Ale tu nie chodzi o sympatie kolego skoro jest słaby po co na niego stawiać swoje pieniądze?
beka, przeczytaj dokładnie to i wróć jak skumasz.Kogo ty oszukujesz. Każdy wie, że dorzucasz do pieca jak jest temat 8j. i rogera, a potem bierzesz typy od niego z tematu i płaczesz lub tak jak teraz wciskasz wała, że sam zagrałeś, jak jawnie jest u niego w temacie. ????
2,5 zdążyłem złapać @ 1,75jaka masz linię na jego DF ?