levy42
Użytkownik
OgladasZ? Co Theaux zrobil że nie ukonczyl?Dobrze jechal chociaz?Svindal wygra supergigant, brać póki jest @2,50 na żywo.
OgladasZ? Co Theaux zrobil że nie ukonczyl?Dobrze jechal chociaz?Svindal wygra supergigant, brać póki jest @2,50 na żywo.
No Ty to się znasz widzę bardzo. xD Nie polecam.Luminosity vs FaZe @ inferno, także izi LG, polecam
u mnie kompletnie z niczego. sprawdzalem na stacjonarnym, laptopie, telefonie i wszędzie to samojakieś błędy masz na stronie, że wszystko zamazane na górze, a na dole banki ?
U mnie z 1 kompa to się też nie udaje, ale z laptopa idzie już normalnie. Może spróbuj przez inną przeglądarkę.
płacze to tu połowa forum, płaczki.Kulichkova juz sie popłakała
Wywaliło go, powiem ci aż tak skupiony nie byłem ale to było jakoś w połowie trasy nie pamiętam dokładnie czasów. Swoją drogą komentator ma fajne informacje o zawodnikach, czasem ciężko takie znależć.OgladasZ? Co Theaux zrobil że nie ukonczyl?Dobrze jechal chociaz?
wystarczy poczytać co się działo przy Gavrilovejpłacze to tu połowa forum, płaczki.
a może Ty byłeś "głupi", że na nią postawiłeś?głupia takie ako popsuła... :/ CMON NICK!
Adrien Theaux nie dojechał do pierwszego pomiaru czasu, wyrzuciło go na pierwszej lepszej hopce.OgladasZ? Co Theaux zrobil że nie ukonczyl?Dobrze jechal chociaz?
odstaw alkoholWy to widzieliście??? Gem geniusz w wykonaniu cygana, kuźwa jaki to bedzie gracz za pare lat, masakra