Ostatnio mi wszyscy odwalają, aż już się zaczynam bać o Immortals :razz:Wczoraj Ci UoL odwaliło co? Jak zrobili tego doubla na topie myślałem, że masz mecz ale jednak diamondprox nic nie zrobił potem..
czasami jej 1 serwis siądzie i tyle, nie wiem gdzie znalazłeś więcej plusó po stronie MladenovicMladenovic to zgarnia, Gavrilova męczy się strasznie przy podaniu, Krystyna coś tam zawsze podaniem zagra.
Mi się wydaje że po prostu Diamond cassio powinien szybko zgankować kilka razy a on zrobił 2:0 i tyle poczekał aż amazing wróci do tej gry...Ostatnio mi wszyscy odwalają, aż już się zaczynam bać o Immortals :razz:
UoL początek łądnie ale potem kompletne 0, wgl te picki. Oddali Nielsowi Kalistę, a do tego corki + ez na taki tanky team...
Chyba nie będzie, bo przy obstawianiu pre nie ma tej informacji, a szkodaKtoś tu nie mówil, że live z dreamhacka będzie na całorocznym?
Po prostu Mladenovic z całego meczu wygladała pewniej przy podaniu, dopóki nie zaczeła celować w siatki.czasami jej 1 serwis siądzie i tyle, nie wiem gdzie znalazłeś więcej plusó po stronie Mladenovic
Piszesz tak, bo pograłeś Gavrilovą od rogera? Większego hipokryty to w tym HP nie widziałem.czasami jej 1 serwis siądzie i tyle, nie wiem gdzie znalazłeś więcej plusó po stronie Mladenovic
to roger pograł od niego ????Piszesz tak, bo pograłeś Gavrilovą od rogera? Większego hipokryty to w tym HP nie widziałem.
Gavrilova @ 1.99 Marathon
sam to zagrałem po 1 gemie w 1 secie, więc zejdź ze mniePiszesz tak, bo pograłeś Gavrilovą od rogera? Większego hipokryty to w tym HP nie widziałem.
DF i drugi serwis pomogły wygrać mecz ????Po prostu Mladenovic z całego meczu wygladała pewniej przy podaniu, dopóki nie zaczeła celować w siatki.
Gavrila to wybiegała i dobrze, bo ją zagrałem.
ale jeszcze się nie skończyło
wiem, że po fakcie, ale idealny timing miałeś :razz:No nieźle buki to zrobili, 2.10 na Nicka przed meczem, a tutaj powinno być 3 na jego seta, bo on nie ma szans przełamać, ba! on nawet nie ma szans dojść do tie-breaka bo w którymś swoim gemie zawsze sie zagotuje :d a nawet jakby był tie to i tak by go przegrał ????
Sie czepiles Rogera bardziej niz pól HP moneciarzaPiszesz tak, bo pograłeś Gavrilovą od rogera? Większego hipokryty to w tym HP nie widziałem.