Dziś jak oglądałem Atletico to opóźnienie około 25 sekund.A jakie jest opóźnienie w transmisji na tym cudaku?
Tak zrobię, obym wytrwał.Po **** mu takie glupoty piszesz????
Jak ktos pozycza siano zeby splacic wczesniejsze dlugi za gre, to jedyne co moze zrobic to sie odciac od tego i ZAPIERDALAC DO ROBOTY
co bedziesz mial na sprzedaz ? rozejrze sie po chacie, moze potrzebuje czegos do domu, to mi kupisz a ja zaplace 70% cenyTeraz musze wziąśc coś na raty żeby chwilówki spłacić. Nie gram od dziś już na zawsze, trzymajcie kciuki.
Znajdz inne hobby, pasje , nawet bieganie czy silownia, cos co wyjdzie na dobre a nie kosztuje. Pamietaj, ze na tym zarabia % ludzi, a reszta przegrywa zycie, nie liczac forumka bo tu wszyscy do przodu. Powodzenia chlopaku.Tak zrobię, obym wytrwał.
Ale to jest forum bukmacherskie, a nie kolko wzajemnej adoracji ????Po **** mu takie glupoty piszesz????
Jak ktos pozycza siano zeby splacic wczesniejsze dlugi za gre, to jedyne co moze zrobic to sie odciac od tego i ZAPIERDALAC DO ROBOTY
???? ???? ????Maroon, jak to tam wygląda sytuacja?
Wyjdź???? ???? ????
właśnie miałem pisać ^^ ziutek siedzi cały dzien na hp i pierdoli smutki czekając aż jakiś łosiek to chwyci ;d :] :grin:????
qrwa co za troll????
gluptoy pieprzysz, zobacz jak konar25 sobie zajebiscie radziPo **** mu takie glupoty piszesz????
Na Betssonie byla linia na Reception u Amendoli wystawiona na 1 a juz ma 4 :grin:Patriots ciągle fatalne field position