6,5K macias00 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6802 Dziwne, siekiera nie pograł Pats, a mimo to bet nie wchodzi.
5,6K wojnodrake Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6804 No ok wiadomo jak to jest w Denver. Ciśnienie zupełnie inne, ale kurna Gronk to tu odlatuje jak LeBron w San Antonio ????
No ok wiadomo jak to jest w Denver. Ciśnienie zupełnie inne, ale kurna Gronk to tu odlatuje jak LeBron w San Antonio ????
207 sebolo Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6805 RP - Cerro ov2,5 @1,9 lekko Kliknij aby rozwinąć... 0-1 jak na razie, Cerro powinno ich ładnie przywitać w Primera.
RP - Cerro ov2,5 @1,9 lekko Kliknij aby rozwinąć... 0-1 jak na razie, Cerro powinno ich ładnie przywitać w Primera.
52 klemi Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6806 Mecz o pietruszke,więc co on się będzie męczył jak źle zacznie ???? Kliknij aby rozwinąć... stan tankuje przed fo, bo broni tam punktow za zwyciestwo
Mecz o pietruszke,więc co on się będzie męczył jak źle zacznie ???? Kliknij aby rozwinąć... stan tankuje przed fo, bo broni tam punktow za zwyciestwo
557 siekiera512 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6808 Dziwne, siekiera nie pograł Pats, a mimo to bet nie wchodzi. Kliknij aby rozwinąć... juz pisalem masowka forumkowa > moja moc
Dziwne, siekiera nie pograł Pats, a mimo to bet nie wchodzi. Kliknij aby rozwinąć... juz pisalem masowka forumkowa > moja moc
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6809 Dziwne, siekiera nie pograł Pats, a mimo to bet nie wchodzi. Kliknij aby rozwinąć... może szakal?
2,1K uzytkownik-24118 No one Styczeń 25, 2016 #6810 Belen 1X dokładam jeszcze śmieszny ten kurs jest Kliknij aby rozwinąć... Jak ze stawkami?
4,6K kuchcik Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6812 Mecz o pietruszke,więc co on się będzie męczył jak źle zacznie ???? Kliknij aby rozwinąć... himalaje głupoty w tym dziale są te rozprawki Andersona Silvy nt Kyrgiosa i Tsongi też dobre. lanie wody jak cholera
Mecz o pietruszke,więc co on się będzie męczył jak źle zacznie ???? Kliknij aby rozwinąć... himalaje głupoty w tym dziale są te rozprawki Andersona Silvy nt Kyrgiosa i Tsongi też dobre. lanie wody jak cholera
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6815 Uffff jak dobrze, ze Peyton rzucac nie umie , bo juz po meczu by bylo ....
1,7K czaro09 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6817 Jak ze stawkami? Kliknij aby rozwinąć... normalna, bo mam tak samo załadowane przed meczem zwykły win i 1X @Sebolo - no zobaczymy, River Plate może strzelić, akcje przed golem właśnie strzelili, ale spalony był niestety
Jak ze stawkami? Kliknij aby rozwinąć... normalna, bo mam tak samo załadowane przed meczem zwykły win i 1X @Sebolo - no zobaczymy, River Plate może strzelić, akcje przed golem właśnie strzelili, ale spalony był niestety
183 gruby85 Użytkownik Styczeń 25, 2016 #6818 Forma jest to lecimy dalej Rakiety win 1.83 Kliknij aby rozwinąć... Uwazam za zabite 4 mniuty przed koncem ????
Forma jest to lecimy dalej Rakiety win 1.83 Kliknij aby rozwinąć... Uwazam za zabite 4 mniuty przed koncem ????
1M psotnick ModTeam Członek Załogi Styczeń 25, 2016 #6819 ale przyfarcili Pats ^^ Kliknij aby rozwinąć... Czym? bo nie widzialem.
2,1K uzytkownik-24118 No one Styczeń 25, 2016 #6820 normalna, bo mam tak samo załadowane przed meczem zwykły win i 1X @Sebolo - no zobaczymy, River Plate może strzelić, akcje przed golem właśnie strzelili, ale spalony był niestety Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, w takim razie próbuję i ja. Może wejdzie
normalna, bo mam tak samo załadowane przed meczem zwykły win i 1X @Sebolo - no zobaczymy, River Plate może strzelić, akcje przed golem właśnie strzelili, ale spalony był niestety Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, w takim razie próbuję i ja. Może wejdzie