>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
L 516

lipny

Użytkownik
A jak z tym autem zastępczym, to nie jest tak, że przysługuje tylko wtedy jak udowodnię, że korzystam z auta np: na dojazdy do pracy po 20 km. Czy przysługuje każdemu?
a jak udowodnic
na 99% nie
moze jakies oswiadczenie ze codziennie uzywasz auta i jest Ci potrzebny
teraz jst lekki wysyp firm z tym bo sie znalazla luka
ale o ten hajs za wynajem i tak ew. firma z ubezpieczalnia sie rosci
chociaz ostatnio cos slyszalem ze ubezpieczalnie podtykaja ugody a nie bardzo wiem co w niej jest
w kazdym badz razie jest taka opcja;)

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Dzisiaj Real z taką grą traci punkty, nie widzę innej możliwości chyba, że wyjdzie zupełnie inna drużyna w 2 połowie ale tego kompletnie nie widzę.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Overowo dziś powinno być w Toyota Center. Overy na podstawowej linii, jak i powiększone wg mnie do gry. Ewentualnie Mavs - Rockets jak słabo zaczną, to można zaczekać na live ;)

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
na osiedlowej jechałem za nim, on się zatrzymał ja za nim 2 metry, myślałem, że chce pasażera wypuścić i pjedzie, a ten na wstecznym we mnie, bo żona mu znalazła miejsce parkingowe, a nie patrzył w lusterka ???? wbił mi hak w zderzak, posypał się plastik z wentylatora, belka poszła do przodu i poszły chłodnice, cały płyn się od razu wylał
jeśli jest tak jak mówisz i belka jest ruszona to dostaniesz szkodę całkowitą, wycena w 95% przypadków zawsze wychodzi na +. Tym bardziej jak znajdziesz sobie jakiś mniejszy zakład który to zrobi w niższych pieniądzach niż ASO (bo tam ściągną dobrze).

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
jeśli jest tak jak mówisz i belka jest ruszona to dostaniesz szkodę całkowitą, wycena w 95% przypadków zawsze wychodzi na +. Tym bardziej jak znajdziesz sobie jakiś mniejszy zakład który to zrobi w niższych pieniądzach niż ASO (bo tam ściągną dobrze).
co to znaczy szkoda całkowita? Belka jest napewno ruszona, bo inaczej nie poszłyby chłodnice, hak wygiął belkę i uszkodził chłodnice. Co to znaczy szkoda całkowita?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom