Prowadzą 1:0. :grin:Gra coś ten Real?
Równi i równiejsi ????co wolno wojewodzie
Jesteś zaskoczony? ????Roma zdrowo kosi
no jest taka opcja ze dajesz za warsztat i on sie rozlicza z ubepieczelniaże oddaję auto do warsztatu, oni naprawiają po swojemu i oni się rozliczają z ubezpieczalnią tak?
wchodzic w czerwo po 1,95 ?Roma pracuje na czerwo hehe
to co on do tylu 50km/h jechal ? ???? ????nie z mojej winy, mam pytanie, bo jak się nie zgodzę na wycenę przez rzeczoznawcę, bo wiem, że często wpisują zamienniki, a ja miałem orginalne częśći, to słyszałem, że jest taka opcja, że oddaję auto do warsztatu, oni naprawiają po swojemu i oni się rozliczają z ubezpieczalnią tak? Ogólnie koleś mi hakiem przypierdzielił w przód i do wymiany jest przedni zderzak, belka przednia chłodnica, chłodnica klimy, wentylator. I jeszcze mam pytanie czy np rzeczoznawca doliczy mi tez wymianę płynu chłodnicy, bo przed stłuczką miałem full i czy doliczy mi nabicie chłodnicy klimy, bo to koszt koło 200 zł
wiadomka. ale nie ty jeden jesteś tym równym, jeden zielony jest najrówniejszym i nikt nie może sobie z tym poradzićRówni i równiejsi
skoro wszystko było ok przed stłuczką, a że hakiem mi rozpierdzielił chłodnicę klimy, to jak mi wymienią cłodnicę to muszą ją nabić, więc chyba też rzeczoznawca musi to doliczyć. A jak z tym autem zastępczym, to nie jest tak, że przysługuje tylko wtedy jak udowodnię, że korzystam z auta np: na dojazdy do pracy po 20 km. Czy przysługuje każdemu?no jest taka opcja ze dajesz za warsztat i on sie rozlicza z ubepieczelnia
czy to autoryzowany czy prywatny ktory sie podejmie
ale nie jestem pewien jak z wycena no i wtedy raczej tobie nic nie zostanie jak sie nie dogadasz
ale nie zakladaj najgorszego, na oryginalnych Ci policzyc powinien????
no i te auto zastepcze dobry motyw
a za plyn i klime to nie wiem ????
Trochę mało, jak będzie czerwo to pewnie w drugiej hehewchodzic w czerwo po 1,95 ?
chyba z całym stołem . Takiej ,,sztuki'' nie powalisz samą nogą ????zawsze można się zaczaić z nogą od stołu kuchennego pod blokiem
????Trochę mało, jak będzie czerwo to pewnie w drugiej hehe
Póki co trzy głupie faule i dwie żółte dostali