oficjalny stream telewizji CBSsiema, podrzuć ktoś*link do dobrego streamu nfl, bo z moich dostępnych padaka
rozumiem podbijamy? ????2.15 na Patriots buhahahahahha
????ja tak
ja takrozumiem podbijamy? ????
na 90%bedziesz mial całke w takim razie, ubezpieczyciel nie zaplaci za naprawe takiego starego/malo wartosciowego auta, za duzo uszkodzen, Dostaniesz 0,7 x 6000 = 4200zł odszkodowania to moze nawet zarobisz na tym ????no to bez przesady, jak sprawdzałem ceny częśći 2 chłodnice, zderzak, belka przednia, wentylator to wyjdzie z 1500 i nie wiem ile robocizna.. a auto warte 6.500, czyli o szkodzie całkowitej nie ma mowy
wątpie, trener tam narzeka na brak transferów(i to glośno) do tego ponoć największy udziałowiec ma odejść z klubu a to on wykłada największą kasę(dlatego tez pewnie brak transferów) no i Pizarro znowu kontuzja - ogólnie nieciekawie tam jestWanderers mogą w tym sezonie wypalić? Fajną mają ekipę i byłoby ciekawie gdyby włączyli się do czołówki
to dobrze by było ????na 90%bedziesz mial całke w takim razie, ubezpieczyciel nie zaplaci za naprawe takiego starego/malo wartosciowego auta, za duzo uszkodzen, Dostaniesz 0,7 x 6000 = 4200zł odszkodowania to moze nawet zarobisz na tym ????
Gral szefie, tamten tydzien na plus to i ten musi byc ????Edelman łapie , mam jego linie
grał ktoś ?
Up: tak dołożyłem
gospodarze rezerwy wystawilihttp://www.flashscore.pl/mecz/l2pwqc8K/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu
co tu się odpierdoliło? ????