damianprz
Użytkownik
Spokojnie, Timea jeszcze w grze
Byscie tak grali tenisa to by nie bylo placzu,pisania do zawodników na fejsie i obrazania się tu nawzajem:razz:
Spokojnie, Timea jeszcze w grze
Byscie tak grali tenisa to by nie bylo placzu,pisania do zawodników na fejsie i obrazania się tu nawzajem:razz:
śmierdzący mecz, a Ty go chcesz grać?Millman już siadł czy jeszcze się coś odgryza? bo nie wiem, czy pograć Mullera
nie wiadomo, co się tam wydarzyMillman już siadł czy jeszcze się coś odgryza? bo nie wiem, czy pograć Mullera
Muller dużo gorzej, niż ostatnio. Straszliwie się męczy. Natomiast Milmann wygląda dużo lepiej, niż nawet ostatnio ze Schwartzmanem. Publika go niesie i dosyć mało błędów jak na siebie. Stara się jak możeMillman już siadł czy jeszcze się coś odgryza? bo nie wiem, czy pograć Mullera
linia 33.5 a Murray go poskładał w 23 gemach ????Nie wiadomo jak organizm Socka wytrzyma, sczególnie jak będzie jakiś kosmiczny skwar. dopiero co był dosyć mocno osłabiony w końcu
takie coś póki co ode mnie
http://forum.bukmacherskie.com/f152/australian-open-2016-turniej-glowny-18-01-31-01-2016-a-128500-4.html#post5905834
i tak dobra forma u Ciebielinia 33.5 a Murray go poskładał w 23 gemach ????
szkoda tylko, że Muller chce tripla potopić ;/
nie najgorsza ;pi tak dobra forma u Ciebie