No i się mści na Mullerze poprzedni gem, który wygrać musiał ???? Strach w oczach i paraliż po prostu. Za duża presja na nim i nie wytrzymuje w połączeniu z tą publiką.
Te Woleje zepsute to po każdym, ale nie po nim bym się spodziewał ????
no publika jak nic
w ogóle myślałem, że Millman coś gra lepiej, a odkąd włączyłem to straszna bida, Muller powinien go już 2 x połamać w tym secie. a to się może zemścić niestety
Ten mecz u Turków to o pietruszkę jest, może coś wyrzeźbią. Takich meczy między nimi gdzie ktoś przegrywał albo remisował po przejęciu prowadzenia kilka było. Co prawda nie od stanu 0:3 ale może oglądali coś z Boliwii ????
Millman strasznie teraz pasywnie znowu
on w ogóle na tym turnieju atakuje jeszcze gorzej niż normalnie, serio to jest masakra, że w takiej formie ma szanse na 3. rundę ???? jak gra na 100% to nawet przyjemnie się go czasem ogląda, ale tak to...
Tak czy siak Tomic prezent dostaje w 3 rundzie. Milmana to wiadomo, że czysto sportowo poskłada, a z Mullerem na którymś z głównych kortów to publika Gillesa zje skoro on tutaj presji nie wytrzymuje
Ten mecz u Turków to o pietruszkę jest, może coś wyrzeźbią. Takich meczy między nimi gdzie ktoś przegrywał albo remisował po przejęciu prowadzenia kilka było. Co prawda nie od stanu 0:3 ale może oglądali coś z Boliwii ????
spojrzałem na składy i widzę, że z oby stron jest mieszane... różnie może być w tym spotkaniu chyba jednak było warto tylko overy w 1 połowie ładować...