macio106
Znawca - MMA
Najtańsze z 70 zostało najdroższe z 40.Sa jeszcze jakies bilety na Lotos-Modena? Bo mi strona nie chce odpalic, a Ty pewnie wiesz. Hala duzo mniejsza, to pewnie szybko poszly
Najtańsze z 70 zostało najdroższe z 40.Sa jeszcze jakies bilety na Lotos-Modena? Bo mi strona nie chce odpalic, a Ty pewnie wiesz. Hala duzo mniejsza, to pewnie szybko poszly
no nie dziwneW Bieszczadach tylko Widzew.
i czerwona karta i wjeeeebioo z 22;19 setaaBiełgo 2 bloki z rzędu i berlińska hala uciszona
Nie masz racji. Nie wracajmy do tego.Nie ma i nie będzie, bo nie wytrzymałeś ciśnienia. Taka prawda.
Zgoda była.
Mam racjęNie masz racji. Nie wracajmy do tego.
jezu, pograłem o jedno zero za dużo, 3 set, na Biełogrody, nie wiem czemu tak się wpisało, no i chciałem odrazu zamknac, ale bylo za duzo do stracenia to zostawiłem i juz myslalem ze a tu Dzięki ????Biełgo 2 bloki z rzędu i berlińska hala uciszona
Na które? napisz jeszcze raz, może omyłkowo skasowałem, bo skrzynię miałem przepełnioną.na pw nie odpowiedziałeś wtedy
totki komentujeOoo na Eleven Grzywacz nie komentuje :]
może było głupie
oby Lube na trzeci nie pusciło rezerw bo tiry maja odprawe na placu św Pitra u papiezaNa które? napisz jeszcze raz, może omyłkowo skasowałem, bo skrzynię miałem przepełnioną.
Lube odjazd. Niech Falasca puszcza rezerwy szkoda marinować siły.