dla mnie Drezno wcale nie jest gorsze. Imo mogą jeszcze to przegraćPimpel też klasycznie nie pociągnie meczu bez zbierania oklepu
To trochę nienormalne jest...Według mnie czas mają dobry tylko przy wyniku 10;0 w towarzyskim jak skończą wcześniej to nic się nie stanie
Ano właśnie...@Assi a zaklady rozliczane zgodnie z koncowym gwizdkiem, maja tak w regu *chyba
dajcie mi czasGajos musi odejść!!
Może i tak ale co roku jak są mecze towarzyskie to widzę, że przed czasem są kończoneTo trochę nienormalne jest...
Ano właśnie...
Ej ej ej! Mam wezwać Stonogę, aby wszystko na was kupił. ????dajcie mi czas
trybunał konstytucyjny blokuje przejście moich ustaw
Macio dostanie bana
pewnego razu W NOCY
nie żartuję!!! W liceum miałem kolegę z klasy, który jest ze Sławatycz (miasto graniczne ). Mówił jakie rzeczy ukraińcy i białorusini wymyślali. Z ciekawszych: ucinano kotom łapy i ogon i sprzedawali na targu jako króliki a wódkę przewozili przez granicę w kondomach i potem przelewali do butelek i sprzedawali Polakom. Od tamtej pory wolę jednak tą dyszkę dołożyć niż wąchać czy wódka nie pachnie latexem albo... czyimś ptaszkiem.Wodka za 10zl od Ukraińców w Bieszczadach super promocja
Szef ostatnio śpi w kurniku więc musisz go zrozumiećnie żartuję!!! W liceum miałem kolegę z klasy, który jest ze Sławatycz (miasto graniczne ). Mówił jakie rzeczy ukraińcy i białorusini wymyślali. Z ciekawszych: ucinano kotom łapy i ogon i sprzedawali na targu jako króliki a wódkę przewozili przez granicę w kondomach i potem przelewali do butelek i sprzedawali Polakom. Od tamtej pory wolę jednak tą dyszkę dołożyć niż wąchać czy wódka nie pachnie latexem albo... czyimś ptaszkiem.
A gdzie tam ???? Przed chwilą jakiś towarzyski leciał kobietek. Była 37 minuta jak nagle zawiesili kursy i pojawiło się 45 do przerwy i po sprawie ????Według mnie czas mają dobry tylko przy wyniku 10;0 w towarzyskim jak skończą wcześniej to nic się nie stanie
Kadrowo dużo słabsze, ale Impel to jest straszna kiła, no tak nie zdziwi mnie tutaj 3-2, choć już nic nie gram.dla mnie Drezno wcale nie jest gorsze. Imo mogą jeszcze to przegrać
no z takim składem LFC myślałem żeby spróbowaćChcesz grać bramkę Exeter?
Ja kminie żeby odwrotnie pograć hehe
????Szef ostatnio śpi w kurniku więc musisz go zrozumieć