>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
anfa_ 801

anfa_

Użytkownik
Wodka za 10zl od Ukraińców w Bieszczadach super promocja
nie żartuję!!! W liceum miałem kolegę z klasy, który jest ze Sławatycz (miasto graniczne ). Mówił jakie rzeczy ukraińcy i białorusini wymyślali. Z ciekawszych: ucinano kotom łapy i ogon i sprzedawali na targu jako króliki a wódkę przewozili przez granicę w kondomach i potem przelewali do butelek i sprzedawali Polakom. Od tamtej pory wolę jednak tą dyszkę dołożyć niż wąchać czy wódka nie pachnie latexem albo... czyimś ptaszkiem.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
nie żartuję!!! W liceum miałem kolegę z klasy, który jest ze Sławatycz (miasto graniczne ). Mówił jakie rzeczy ukraińcy i białorusini wymyślali. Z ciekawszych: ucinano kotom łapy i ogon i sprzedawali na targu jako króliki a wódkę przewozili przez granicę w kondomach i potem przelewali do butelek i sprzedawali Polakom. Od tamtej pory wolę jednak tą dyszkę dołożyć niż wąchać czy wódka nie pachnie latexem albo... czyimś ptaszkiem.
Szef ostatnio śpi w kurniku więc musisz go zrozumieć

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Według mnie czas mają dobry tylko przy wyniku 10;0 w towarzyskim jak skończą wcześniej to nic się nie stanie ;)
A gdzie tam ???? Przed chwilą jakiś towarzyski leciał kobietek. Była 37 minuta jak nagle zawiesili kursy i pojawiło się 45 do przerwy i po sprawie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom