macio106
Znawca - MMA
Chodzą ploty że Igor Pokrajac a tego to by raczej ogarnął.to dobrze. Szybciej go stamtąd wywalą.
Chodzą ploty że Igor Pokrajac a tego to by raczej ogarnął.to dobrze. Szybciej go stamtąd wywalą.
Ciekawe czy da radę kondycyjnie wytrzymać więcej niż dwie rundy, nie to co ostatnio.Chodzą ploty że Igor Pokrajac a tego to by raczej ogarnął.
Ostatnio to każdy z Ankosu leżał kondycyjnie...Ciekawe czy da radę kondycyjnie wytrzymać więcej niż dwie rundy, nie to co ostatnio.
????Heh, moje niedopatrzenie. Z kompanii szybciej bym to dodał...
Z kompa oczywiście....Heh, moje niedopatrzenie. Z kompanii szybciej bym to dodał...
Według mnie czas mają dobry tylko przy wyniku 10;0 w towarzyskim jak skończą wcześniej to nic się nie stanieMoże się nie znam, ale jako obserwator, chciałbym wam zwrócić na coś uwagę. Uważajcie grając na mecze towarzyskie. Bet w wielu przypadkach ma albo zmieniony czas, albo te mecze kończą się przed czasem. Dla przykładu Wiener właśnie skończył w 85 minucie. Wczoraj jeden z meczów zakończył się w 82 minucie. Oczywiście kursy do grania są zupełnie normalne.
Chcesz grać bramkę Exeter?1,83 że goście strzelo, mało trochę