6K assitalia Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3221 Assi nie obstawiaj tego pseudo sportu! serdecznie pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach ???? ????
Assi nie obstawiaj tego pseudo sportu! serdecznie pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach ???? ????
801 anfa_ Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3222 Bednarek-Picza i czarna to od poczatku o bolcu myślą skoro je ta stara 180cm waliła z lewego jak chciała.
Bednarek-Picza i czarna to od poczatku o bolcu myślą skoro je ta stara 180cm waliła z lewego jak chciała.
6,5K macias00 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3225 Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... Nosz c.***, tak czułem, że pewnie Ty pograłeś na Venus, a tu nagle Konta odpaliła. ????
Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... Nosz c.***, tak czułem, że pewnie Ty pograłeś na Venus, a tu nagle Konta odpaliła. ????
6K assitalia Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3226 Nosz c.***, tak czułem, że pewnie Ty pograłeś na Venus, a tu nagle Konta odpaliła. ???? Kliknij aby rozwinąć... Pograłem też na Kuzę ????
Nosz c.***, tak czułem, że pewnie Ty pograłeś na Venus, a tu nagle Konta odpaliła. ???? Kliknij aby rozwinąć... Pograłem też na Kuzę ????
2,9K magician Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3227 Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... to pograj dzisiaj na Stasia, prooszę
Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... to pograj dzisiaj na Stasia, prooszę
801 anfa_ Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3228 Włoszki grają w obronie a te kretynki podbiegają na czwarty metr i wszystko im wrzucają za plecy. Znając życie to i tak tu będzie tb ale stere baby po 30kilka lat grają taktycznie jak juniorki.
Włoszki grają w obronie a te kretynki podbiegają na czwarty metr i wszystko im wrzucają za plecy. Znając życie to i tak tu będzie tb ale stere baby po 30kilka lat grają taktycznie jak juniorki.
209,9K macio106 Znawca - MMA Styczeń 20, 2016 #3229 I kolejny filmik: https://www.youtube.com/watch?v=pIahyb5QZ8s
6K assitalia Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3230 to pograj dzisiaj na Stasia, prooszę Kliknij aby rozwinąć... No Stasia koniecznie. I oczywiście, po karnym już żadnej okazji i over zjepany. Nie no, wypisuję się z tego ????
to pograj dzisiaj na Stasia, prooszę Kliknij aby rozwinąć... No Stasia koniecznie. I oczywiście, po karnym już żadnej okazji i over zjepany. Nie no, wypisuję się z tego ????
6,5K macias00 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3233 Pograłem też na Kuzę ???? Kliknij aby rozwinąć... To akurat dobrze. ???? Wiem w takim razie czemu Bondarenko tak IZZI. ????
Pograłem też na Kuzę ???? Kliknij aby rozwinąć... To akurat dobrze. ???? Wiem w takim razie czemu Bondarenko tak IZZI. ????
M 418 maat Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3234 Jednak najprawdopodobniej do klasyka w Berlinie nie dojdzie dziś ????
2,9K magician Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3236 To akurat dobrze. ???? Wiem w takim razie czemu Bondarenko tak IZZI. ???? Kliknij aby rozwinąć... jak to dziwnie wygląda, kiedy się teraz widzi bez pedalskiej różowej czcionki ????
To akurat dobrze. ???? Wiem w takim razie czemu Bondarenko tak IZZI. ???? Kliknij aby rozwinąć... jak to dziwnie wygląda, kiedy się teraz widzi bez pedalskiej różowej czcionki ????
4,2K zuchman Użytkownik Styczeń 20, 2016 #3237 he he he hemik :] Witam serdecznie! jakieś petardsony i lokomotywy na wieczór? ????
J 7K juanroman08 Forum VIP Styczeń 20, 2016 #3238 Dynamo dupa hehe Kliknij aby rozwinąć... nieprzeciętnie to zepsuli :razz: ale spokojnie karniaczki przed nami
Dynamo dupa hehe Kliknij aby rozwinąć... nieprzeciętnie to zepsuli :razz: ale spokojnie karniaczki przed nami
14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 20, 2016 #3240 Jednak najprawdopodobniej do klasyka w Berlinie nie dojdzie dziś ???? Kliknij aby rozwinąć... Ile już było w tym secie że kurs @2 na Biełgo wisiał? ????
Jednak najprawdopodobniej do klasyka w Berlinie nie dojdzie dziś ???? Kliknij aby rozwinąć... Ile już było w tym secie że kurs @2 na Biełgo wisiał? ????