no właśnie ja chcę mocniej hc w stronę sevastovej ????Jeśli mówisz o Ajde Ana to po 1,23 to sobie można grać, ale z jakąś Patterson i na pewno nie w takiej formie.
no właśnie ja chcę mocniej hc w stronę sevastovej ????Jeśli mówisz o Ajde Ana to po 1,23 to sobie można grać, ale z jakąś Patterson i na pewno nie w takiej formie.
Shelmenko over 3,5 jest w betsafe/betssonpanowie co dziś gracie z ręcznej? coś na strzelców potrzebuję.. mam narazie Shelmenko over 4.5 1.8 +Reichmann over 4.5 1.6 + Aguinagalde over 2.5 1.65 +Eggert under 5.5 1.7
Dobrze chcesz.no właśnie ja chcę mocniej hc w stronę sevastovej ????
w totomixie.. dobra opcja jest, bo można łączyć np z meczu Niemcy-Słowenia można dać over Reichmana+ np GaijcaShelmenko over 3,5 jest w betsafe/betsson
z ciekawych do AKO jeszcze to na pewno
Reichman o 4,5
Weinhold o 3,5
Sevaljevic o 3,5
ewentualnie Ivancsik o 3,5
a gdzie grasz to AKO?
A zapomniałem Ci napisać Eggerta under to odpuść bo rzuca karne a jak dobrze wejdzie w mecz to może i z 7-8 bramek rzucić z gryw totomixie.. dobra opcja jest, bo można łączyć np z meczu Niemcy-Słowenia można dać over Reichmana+ np Gaijca
a Grbovic over 4.5? i kogoś ze Szwedów KAllman np?A zapomniałem Ci napisać Eggerta under to odpuść bo rzuca karne a jak dobrze wejdzie w mecz to może i z 7-8 bramek rzucić z gry
A nie sądzisz,że jutro kurs na Barcelonę z Realem też przesadzony? Mam nadzieję,że jakieś dobre linie na zawodników będą.nie sądzisz, że kurs na śliczną Anię to przesada ????
Ta samobójcza? ????Widzieliście wczoraj bramkę z meczu Legii? Musi być nominacja do bramki roku.
Co do Kallmana nie mam zdania. W meczu Hiszpanii dobrze wygląda o 4,5 Rivera V po 1,95(1,72) on strzela karne u Hiszpanówa Grbovic over 4.5? i kogoś ze Szwedów KAllman np?