5,4K maroon Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2421 Goffin ???? Kliknij aby rozwinąć... lekko go porobi jak to mówi Jerzyk
3,8K damianprz Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2422 Heat+Thiem+Simon @2,27 Gram za potrójną stawkę Kliknij aby rozwinąć... Bucks 48% Heat 36% Wade 1/6 (2 ptk) Johnson 0/6 Green 2/10 Richardson 1/8
Heat+Thiem+Simon @2,27 Gram za potrójną stawkę Kliknij aby rozwinąć... Bucks 48% Heat 36% Wade 1/6 (2 ptk) Johnson 0/6 Green 2/10 Richardson 1/8
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2424 Olivo będzie easy , Delbonis to zdechlak z każdą sekundą będzie coraz gorzej grał
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2425 Olivo będzie easy , Delbonis to zdechlak z każdą sekundą będzie coraz gorzej grał Kliknij aby rozwinąć... Maroon nie ogladasz chyba od poczatku nie da się grać gorzej ???? Ale wystarczy utrzymać ten poziom co teraz i Olivo wygrać musi ????
Olivo będzie easy , Delbonis to zdechlak z każdą sekundą będzie coraz gorzej grał Kliknij aby rozwinąć... Maroon nie ogladasz chyba od poczatku nie da się grać gorzej ???? Ale wystarczy utrzymać ten poziom co teraz i Olivo wygrać musi ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2426 Maroon nie ogladasz chyba od poczatku nie da się grać gorzej ???? Ale wystarczy utrzymać ten poziom co teraz i Olivo wygrać musi ???? Kliknij aby rozwinąć... no dopiero się podłączyłem pod ten mecz i widze klasycznego spompowanego Delbonisa który psuje wszystko ???? Grzesio Panfil by powalczył z nim dzisiaj ????
Maroon nie ogladasz chyba od poczatku nie da się grać gorzej ???? Ale wystarczy utrzymać ten poziom co teraz i Olivo wygrać musi ???? Kliknij aby rozwinąć... no dopiero się podłączyłem pod ten mecz i widze klasycznego spompowanego Delbonisa który psuje wszystko ???? Grzesio Panfil by powalczył z nim dzisiaj ????
2,9K magician Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2427 lekko go porobi jak to mówi Jerzyk Kliknij aby rozwinąć... z taką grą na pewno
6,5K macias00 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2428 Tak patrzyłem to Delbonis miał 5*-1 3SP, a potem nagle patrzę 5-6* i nagle Olivo TB wygrywa. ???? ???? ???? Ten Oliwo to jakiś szaman chyba. ????
Tak patrzyłem to Delbonis miał 5*-1 3SP, a potem nagle patrzę 5-6* i nagle Olivo TB wygrywa. ???? ???? ???? Ten Oliwo to jakiś szaman chyba. ????
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2429 no dopiero się podłączyłem pod ten mecz i widze klasycznego spompowanego Delbonisa który psuje wszystko ???? Grzesio Panfil by powalczył z nim dzisiaj ???? Kliknij aby rozwinąć... 59UE + 5DF w 3 sety to trzeba się postarać. Psuje wszystko od początku meczu. To i tak duży wyczyn,że seta ugrał... Ale z 5:0 wtopic to szacun ????
no dopiero się podłączyłem pod ten mecz i widze klasycznego spompowanego Delbonisa który psuje wszystko ???? Grzesio Panfil by powalczył z nim dzisiaj ???? Kliknij aby rozwinąć... 59UE + 5DF w 3 sety to trzeba się postarać. Psuje wszystko od początku meczu. To i tak duży wyczyn,że seta ugrał... Ale z 5:0 wtopic to szacun ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2430 Tak patrzyłem to Delbonis miał 5*-1 3SP, a potem nagle patrzę 5-6* i nagle Olivo TB wygrywa. ???? ???? ???? Ten Oliwo to jakiś szaman chyba. ???? Kliknij aby rozwinąć... znawca znawców naznaczył go klątwą na taśmie niczym shakal kiedyś ???? 2.10 set Olivo , Delbonis już chce do domu Chiudinelli utrzyma serwis po 1.30 z Vannim
Tak patrzyłem to Delbonis miał 5*-1 3SP, a potem nagle patrzę 5-6* i nagle Olivo TB wygrywa. ???? ???? ???? Ten Oliwo to jakiś szaman chyba. ???? Kliknij aby rozwinąć... znawca znawców naznaczył go klątwą na taśmie niczym shakal kiedyś ???? 2.10 set Olivo , Delbonis już chce do domu Chiudinelli utrzyma serwis po 1.30 z Vannim
2,9K magician Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2431 Thiem z Almagro już chyba z 10 minut ponad grają tego gema, ciągle się cygan serwisem ratuje przy BP :razz:
Thiem z Almagro już chyba z 10 minut ponad grają tego gema, ciągle się cygan serwisem ratuje przy BP :razz:
6,5K macias00 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2433 znawca znawców naznaczył go klątwą na taśmie niczym shakal kiedyś ???? Kliknij aby rozwinąć... To jest ''Klątwa 8j.'' ???? Edit: Sakkari 0/6 BP. Strasznie dużo psuje. Widać, że spięta przy takiej publice.
znawca znawców naznaczył go klątwą na taśmie niczym shakal kiedyś ???? Kliknij aby rozwinąć... To jest ''Klątwa 8j.'' ???? Edit: Sakkari 0/6 BP. Strasznie dużo psuje. Widać, że spięta przy takiej publice.
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2434 Chiudinelli utrzyma serwis po 1.30 z Vannim Kliknij aby rozwinąć... szybkie 30 zł na kebsa rano zarobione idę psa wypuszczę bo coś sapie ????
Chiudinelli utrzyma serwis po 1.30 z Vannim Kliknij aby rozwinąć... szybkie 30 zł na kebsa rano zarobione idę psa wypuszczę bo coś sapie ????
815 makos11 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2436 co sie dzieje w meczu tego placka delbonisa, ze taka dluga przerwa?
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2437 Ramos z Cilicem będzie mega mecz ! Delbo uciekł z kortu i nie wraca ???? @up Wyszedł po secie i zaginął ????
Ramos z Cilicem będzie mega mecz ! Delbo uciekł z kortu i nie wraca ???? @up Wyszedł po secie i zaginął ????
815 makos11 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2438 Ramos z Cilicem będzie mega mecz ! Delbo uciekł z kortu i nie wraca ???? @up Wyszedł po secie i zaginął ???? Kliknij aby rozwinąć... chyba pakiet internetu mu się skończył i nie ma jak pograć że rywal wygra 4 seta
Ramos z Cilicem będzie mega mecz ! Delbo uciekł z kortu i nie wraca ???? @up Wyszedł po secie i zaginął ???? Kliknij aby rozwinąć... chyba pakiet internetu mu się skończył i nie ma jak pograć że rywal wygra 4 seta
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2439 Olivo 6:0 za pół kebaba po @51 to żal nie spróbować E: No i na obiad tylko pół kebaba będzie....drugie pół już na minus
Olivo 6:0 za pół kebaba po @51 to żal nie spróbować E: No i na obiad tylko pół kebaba będzie....drugie pół już na minus
6,5K macias00 Użytkownik Styczeń 20, 2016 #2440 Barthel pomaga jak tylko może, a te pindy 4BP i nie łamią, a wcześniej 4*-3 i do 0 oddają.