10/10 ????o kurva na co trafiłem
Co racja to racja, ukraińskie streamy 100 x lepsiejsze, są LIVE a nie z ponad 40-sek opóznieniem. Minus że przewijanie działa bez dźwięku, tutaj EPL nadrabia. Po RG 2015 zrobili nowy interfejs playera który niestety ssie.Eurosport Player - największe gunwo jakie może być. Za te 15zł, co im przelałem ze Skrilla to miałbym niezły obiad. A tak muszę się męczyć, bo żre w ch.uj pamięci i na dodatek opóźnienia są. ????
Własnie sie zastanawialem nad zakupem tego, wiec nie polecasz?Eurosport Player - największe gunwo jakie może być. Za te 15zł, co im przelałem ze Skrilla to miałbym niezły obiad. A tak muszę się męczyć, bo żre w ch.uj pamięci i na dodatek opóźnienia są. ????
Pograłeś taśmę z tenisa za 8j. ? ???????? hehehehe chciał ukuć ???? a podobno żądełko ma spore
Lepiej kup kurczaka po wietnamsku za te 15zł.Własnie sie zastanawialem nad zakupem tego, wiec nie polecasz?
wchodze w przełamania w tym meczu i oby podtrzymalli passe 8 orzelaman na set :dJak Goffin 8 raz pod rząd się połamie to oficjalnie powinni mu wyciąć to i owo i wysłać do WTA ????
musiałbym być pro typeremPograłeś taśmę z tenisa za 8j. ? ????
Miał brać, ale zrezygnował i od tego momentu zaczal grac.wchodze w przełamania w tym meczu i oby podtrzymalli passe 8 orzelaman na set :d
a goffi wziol tego medicala czy dopiero wezmie ??
Nic mu nie było oprócz swędzenia pochwy,a ten medical to miał być po to, żeby wybić z rytmu rywala, więc uznał, że obejdzie sięwchodze w przełamania w tym meczu i oby podtrzymalli passe 8 orzelaman na set :d
a goffi wziol tego medicala czy dopiero wezmie ??