niverx
Użytkownik
no ja mam za 500 wiec szkoda ale zobaczymy.. moze walna pare pkt zarazJa mam win po @2,10
Zostawiam.
Mimo ze to jest tragikomedia.
no ja mam za 500 wiec szkoda ale zobaczymy.. moze walna pare pkt zarazJa mam win po @2,10
Zostawiam.
Mimo ze to jest tragikomedia.
Być może ale w 100% pewny nie jestemjest jakiś hajs jak w piłce LM za wygrany mecz?
nie wolno grać przeciwko Bałkańcom w ich halach a już ich raz w tym sezonie ograli przecieżEfes jakie kmioty
Nie no nie chodzi mi o bilans, bo takich bobków to muszą trzepać, ale styl jaki prezentują głównie w ofensywie to trochę kalectwo, czasem nie da się oglądać. J.R. jak ma dzień to czasami ratuje tymi trójkami, a tak to Kyrie, LeBron samowolka, tak w moich oczach to wygląda.blow od GSW, bo dostali szybkiego runa, nie mogli sprowadzic ich do swojego stylu wiec poszli na samobojstwo i sie skonczylo jak skonczylo, a poza tym przeciez od powrotu Irvinga ogórów cisną na spokoju, więc nie ma co mówić że grają tragicznie bo dostali wpierdol od GSW, tragicznie to by było jakby przegrywali z Wizardsami czy innymi Nuggetsami a oni takich cisną na luzaku, Rakietki i Dallas tez away pocisneli więc trudne mecze, a to że z GSW nie pykło to trudno, ze Spurs tak źle nie było, z GSW pierwszy mecz też, są w tej chwili gorszą ekipą od wyżej wymienionych dwóch ale że grają tragicznie to jest przesada lekka, jak na ekipe która na w styczniu ma bilans 12-2
Zobaczymy co słowa Kevina przyniosą, ja i tak mecz odpuszczam.. "I think a lot of things went wrong, a lot of things we need to clean up in our preparation, but I think they're the better team right now. We have a lot of things to get better at. That's going to take a lot of guys looking themselves in the mirror and it all starts with our leader (James) over there and dwindles on down."
nie ma , oni do tego dokładają. Puchary w siatce to nie rentowny biznes.Być może ale w 100% pewny nie jestem
szybkiRokat @1,83
letko lajw
no tak Cedevita nawet w lidze dostaje po plecach ostatnio , kebsy po prostu olali mecz i tylenie wolno grać przeciwko Bałkańcom w ich halach a już ich raz w tym sezonie ograli przecież
nie ma tu przypadku
choć to jeszcze nie koniec meczu
nie no maroon i Ty takie teksty ? ???? ???? ????no tak Cedevita nawet w lidze dostaje po plecach ostatnio , kebsy po prostu olali mecz i tyle
zamknał i dał Gdansk pewne infoZaraz się Wawo wyłoni że Modena lokomotywa zajechała na stacje ????
to co dal to dopiero na lajfskorze widnieje jako FT także zobaczymy hehe ????zamknał i dał Gdansk pewne info