gryby to znaczy ile zeby ocenic jak bardzo czarnym kotem jestes?Uwaga jestem czarnym kotem :;/: pogralem Modene przy 12-8 po 1.25 za gruby hajs i zrobilo sie 12-11 :;/:
Nie on z Dynama Moskwa, Zenit jest przeznaczony tylko dla MarceliniuszaMiłosz Hebda tak jak Marcel wypożyczony z Zenitu ?
Z Belogorie go wypozyczyli bo za duzo obcokrajowców. A ładnie się poduczył od Musera bo zajebał luja asa na koniec I seta.Miłosz Hebda tak jak Marcel wypożyczony z Zenitu ?
Jak zatopie ten bet to sam ocenisz w skali 1-10 ;>gryby to znaczy ile zeby ocenic jak bardzo czarnym kotem jestes?
W większości rezerwy. Tylko Karabaticie i bramkarz z podstawyU francuzow juz rezerwy?
Bo nie moge ogladac
Jak widzisz dzisiaj H2k? Bo mam ich pograne w dubelku z G2.już jest gg, throw masakryczny giants
Abalo to już raczej nie zagra...Abalo ciężko będzie :razz:
ja w nocy gralem za 15k i mnie rao nie zatopil oj nie nie nie ????Jak zatopie ten bet to sam ocenisz w skali 1-10 ;>
Dlatego piszę, że będzie ciężko :]Abalo to już raczej nie zagra...
tez mi wpadla wlasnie w ucho ta nuta i sam szukalem ????Wie ktoś jak nazywa się muzyczka z reklamy pepsi ostatniej?
Dla mnie nobet tbhJak widzisz dzisiaj H2k? Bo mam ich pograne w dubelku z G2.
Zobaczymy jaki bramkarz wyjdzie w 2 połowie u Francuzów.Biorac pod uwage, ze Francja zagra rezerwa, to Bialorus rzuci w 2 polowie 14 bramek czy raczej mniej sie mozna spodziewac?