rywal słabszy a i swój dzień ma dzisiaj , niech tak jada to będzie dobry bet w przerwieKarabatić 7/7 w 20 minut, kolega się chyba wkurzył po wtorku ????
A Ty co bez bileciku jedziesz? zaraz wołam ochronę ????Jak tylu maszynistów to czuje, że skończy na bocznicy ????
sporting bet to zlodzieje, mi ukradli depozyt kilka lat temu ;]przykro nam znowu w akcji, Pan Piotr na chacie proszony 3-krotnie o podanie mi punktu regulaminu, którego rzekomo nie spełniłem w promocji nie potrafi go podać aż w końcu cytuje jakiś punkt, zapytany przeze mnie gdzie tam jest niby mowa o tym, że coś musi być wygrane... mówi, że jemu się coś wydaje i na końcu... przykro mi ????
I jeszcze od razu przchodzi do "czy mogę w czymś jeszcze pomóc" oj będzie się musiał tłumaczyć, bo robić w chuja się im nie dam jeśli chodzi o kasę.
Dokładnie był o 3,5 po 1,81 w betsyfach ???? teraz żałuje że tak słabo pograne ????na Karabaticia była linia 3.5 czy coś mi się zdawało ?
????A Ty co bez bileciku jedziesz? zaraz wołam ochronę ????
G2 zbuduje MR'y i gg easyGiants haha????
Gdańsk to klub filialny Zenita i wymiana zawodników przed sezonem była. Leon poszedł do Kazania, a Hebda do Gdańska.Miłosz Hebda tak jak Marcel wypożyczony z Zenitu ?
już jest gg, throw masakryczny giantsG2 zbuduje MR'y i gg easy
dziękuje za infoGdańsk to klub filialny Zenita i wymiana zawodników przed sezonem była. Leon poszedł do Kazania, a Hebda do Gdańska.