kuba86
Użytkownik
u mnie dc masz podczas ładowaniawczytuje mi się ciągle
u mnie dc masz podczas ładowaniawczytuje mi się ciągle
NyokasNazwisko?
Teraz gdy ta afera się pojawiła z ustawkami w tenisie to mi się śmiać chce z tych obrońców uczciwości tenisistów na forum którzy bronili wiele razy graczy przy ewidentnych wałkach ????
dobrze ten koleś powiedział - że jak ktoś specjalnie przegrywa mecz to widać jak nienaturalnie momentami się ustawia do piłki żeby wywalać po autach albo przeciąga uderzenia
ten kto zbanował marcina na hp powinien zostać wyp... dyscyplinarniewitam marcin 19coś ten od wałków uśmiecha się pod wąsem na Bali popijając drinka z kokosa
OLIVIER GUY NYOKASNazwisko?
Jaro nigdy nie zginie. Zapamiętaj to sobieMedia pokazują jakimi są sprzedajnymi szmatami, bo niektórzy chcą nabierać ludzi na śmierć Jarka. Nie mówię o tym przypadku, tylko ogólnie
Over 2,5 tego czarnego kolowegoNyokas
Ale linii nigdzie nie widziałem
E: levy a ty co dziś pograłeś z zawodników?
Nigdzie nie widziałem linii na tego gościa. On jest rezerwowym wchodzi najczęściej jak już wynik rozstrzygnięty albo Karabatić gra słaboOLIVIER GUY NYOKAS
A to też pograłem w dubelku. Zobaczymy jak dzisiaj Francja zagra. Coś czuje że mogą być trochę wkurzeni ????Over 2,5 tego czarnego kolowego
Na razie na odwal grają@strasznik
wchodzisz w Modenę 1st set?
Juz dostalem link na priva. Extra to jedyny PS, ktorego nie moge zlokalizowac w telewizorni ???? A na zwyklym i na news pokazuja to samo :?Polsat Sport Extra
no właśnie, myslałem ze moze dadzą gdzies linie na niego.Nigdzie nie widziałem linii na tego gościa. On jest rezerwowym wchodzi najczęściej jak już wynik rozstrzygnięty albo Karabatić gra słabo
O w pierwszym składzie nawet gra :] i już nie trafił ????no właśnie, myslałem ze moze dadzą gdzies linie na niego.
http://pol2016.ehf-euro.com/schedule-results/live-report/?RSC=HBM400E02#GFrame#/liveresults/outputs/targeted/ehf/hbResults/js/mappings/report/gameResults#GameResults#HBEM16M_GAME_HBM400E02_jsonPodrzuci ktoś link ze statystykami zawodników na żywo w ręczną ?