>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
@maroon to tu byli obroncy?
bo forumek to raczej sprzedazy pewien zawsze byl chyba:cool:
MacieqLeo aka Wojtek Fibak
Nie chodzi mi o dzieciaków co piszą że ich zawodnik sprzedał bo wtopili taśmę za 10 zł
Chodzi mi że się pisało o konkretnym meczu z argumentami , wrzucało filmy z meczu jako dowody a byli tacy co nie widzieli w tym nic podejrzanego ????
ja mogę podać sporo konkretnych meczów które na 100 % były ustawione

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Coś z akcji powinien rzucić, bo tutaj siedzą mu nawet sytuacyjne rzuty z takich nieprzygotowanych pozycji. Do tego ostatnio dostał pierwszego karnego i w ogóle wszystkie wykorzystywał.
Coś w tym jest ale dzisiaj już może nie mieć tyle rzutów co w meczach z Norwegami i Islandią. Ja bym bardziej patrzył jak grał w meczu z Chorwacją. Wiadomo to był pierwszy mecz ale obroną francuska będzie podobna do tej chorwackiej.

carlic 101

carlic

Użytkownik
Teraz gdy ta afera się pojawiła z ustawkami w tenisie to mi się śmiać chce z tych obrońców uczciwości tenisistów na forum którzy bronili wiele razy graczy przy ewidentnych wałkach ????
dobrze ten koleś powiedział - że jak ktoś specjalnie przegrywa mecz to widać jak nienaturalnie momentami się ustawia do piłki żeby wywalać po autach albo przeciąga uderzenia
witam marcin 19coś ten od wałków uśmiecha się pod wąsem na Bali popijając drinka z kokosa

V 118

volley-130575

Użytkownik
19#
Gdańsk - Modena(-1.5) 2 1.34
Ziraat Bankasi - Friedrichshafen Powyżej 3.5 seta 1.67
Liberec - Roeselare Powyżej 1.16
@ 2.60
Stawka: 10j
Wynik:
Zysk/Wygrana:

Niedługo mecze więc tylko krótki opis:

Skład LOTOSU Trefla Gdańsk: Grzyb, Gacek (libero), Stępień, Falaschi, Schulz, Schwarz, Gawryszewski, Troy, Ratajczak, Dębski, Hebda, Czunkiewicz (libero)

Skład DHL-u Modena:
Mossa de Rezende, Donadio (libero), Petric, Soli, Rossini (libero), Sartoretti, N&#39;Gapeth, Nikic, Piano, Bossi, Onwelo, Saatkamp, Vettori, Sighinolfi

Trefl bez swojego jednego z liderów. Mateusz Mika poza składem, Nie muszę mówić jaka to strata. W Modenie bez większych kontuzji. Modena przyjedzie jak po swoje , a Hebda będzie miał dużo roboty. Handicap -1.5 lokata.

W drugim meczu dopatruje się co najmniej 4 setów , może być i 5.
Ziraat bez nazwisk , a robotę robi. Marcus Nilsson były zawodnik Farta Kielce gra ze znanych mi siatkarzy. Niemcy , zawsze mocni choć od dwóch lat są tłem dla zespołu z Berlina. W zespole niemieckim zdecydowanie więcej doświadczonych ogranych graczy. Turcy u siebie nieobliczalni ,ale nie powinno być lania.

Ostatniego meczu nie chce mi się opisywać. Drużyny czeskie dno , jak ich cała liga. Poziom bardzo słaby, Roeselare na początku ligi miało zadyszkę ale ich gra już wygląda z meczu na mecz lepiej.

wrong 115

wrong

Użytkownik
Panowie, macie może jakieś informacje odnośnie strony Skrilla. Kiedy w końcu będzie działać? Wypłaty z bankomatów co prawda można robić ale irytuje mnie, że od niedzieli nie mogę zalogować się na swoje konto. Ktoś coś wie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom