19#
Gdańsk - Modena(-1.5) 2 1.34
Ziraat Bankasi - Friedrichshafen Powyżej 3.5 seta 1.67
Liberec - Roeselare Powyżej 1.16
@ 2.60
Stawka: 10j
Wynik:
Zysk/Wygrana:
Niedługo mecze więc tylko krótki opis:
Skład LOTOSU Trefla Gdańsk: Grzyb, Gacek (libero), Stępień, Falaschi, Schulz, Schwarz, Gawryszewski, Troy, Ratajczak, Dębski, Hebda, Czunkiewicz (libero)
Skład DHL-u Modena: Mossa de Rezende, Donadio (libero), Petric, Soli, Rossini (libero), Sartoretti, N'Gapeth, Nikic, Piano, Bossi, Onwelo, Saatkamp, Vettori, Sighinolfi
Trefl bez swojego jednego z liderów. Mateusz Mika poza składem, Nie muszę mówić jaka to strata. W Modenie bez większych kontuzji. Modena przyjedzie jak po swoje , a Hebda będzie miał dużo roboty. Handicap -1.5 lokata.
W drugim meczu dopatruje się co najmniej 4 setów , może być i 5.
Ziraat bez nazwisk , a robotę robi. Marcus Nilsson były zawodnik Farta Kielce gra ze znanych mi siatkarzy.
Niemcy , zawsze mocni choć od dwóch lat są tłem dla zespołu z Berlina. W zespole niemieckim zdecydowanie więcej doświadczonych ogranych graczy. Turcy u siebie nieobliczalni ,ale nie powinno być lania.
Ostatniego meczu nie chce mi się opisywać. Drużyny czeskie dno , jak ich cała liga. Poziom bardzo słaby, Roeselare na początku ligi miało zadyszkę ale ich gra już wygląda z meczu na mecz lepiej.