szkarlatny
Użytkownik
Pewnie tak będzie...Myślicie, że Rosja puści rezerwy na drugą połowę? Ma w sumie przewagę 7 bramek (może przegrać 2). A za dwa dni będą grać we Wrocławiu więc czeka ich jeszcze podróż.
Pewnie tak będzie...Myślicie, że Rosja puści rezerwy na drugą połowę? Ma w sumie przewagę 7 bramek (może przegrać 2). A za dwa dni będą grać we Wrocławiu więc czeka ich jeszcze podróż.
Ogladalem chwile i sobie nie radza w ataku, wiec moze zmiany beda jakiesjeszcze się nawet z bluzy nie rozebral:mrgreen:
Powiedz mi jedna rzecz, o co chodzi, jesli wyskakuje mi cos takiego:wybierasz sobie film i link np catshare, rapidu czy jakikolwiek inny dajesz w dziale prośby (generowanie linków) i po kilku chwilach ktoś Ci wygeneruje
Co mam konkretnie zrobic? Wstawiam linki do catshare i filesharka.Osoby generujące linki postanowiły, że chcą otrzymywać tylko linki bezpośrednie
Dlatego odblokuj linki xup.pl na oryginalne przed wstawieniem tutaj
nie dałem rady ;/Kamillo dzisiaj juz się nie wybrałeś na Globus?
wybierasz sobie link catshare odpalasz go w przeglądarce, wtedy kopiujesz link z góry strony i wklejasz go do generowania, zaznaczasz i oznaczasz go CODE jest na górze w oknie tam gdzie wklejasz link.Powiedz mi jedna rzecz, o co chodzi, jesli wyskakuje mi cos takiego:
Co mam konkretnie zrobic? Wstawiam linki do catshare i filesharka.
Ja się wreszcie ruszyłem. Na Szczecinie też na pewno będę, a Cebula już się wykurowała?nie dałem rady ;/
rano uczelnie miałem tak przepierdzielony dzień, że mi się nic nie chce. Niedawno wstałem z łóżka bo drzemka musiała być ????
Kumuluje siły na Szczecin 31 stycznia, muszę zobaczyć znów Agatkę Cebulę w akcji ????
Dzieki, chociaz juz i tak ogarnalem. Dopiero pozniej zobaczylem, ze faktycznie w linku wystepuje taka czesc. Obejrze sobie sicario, bo na blurayu juz jestwybierasz sobie link catshare odpalasz go w przeglądarce, wtedy kopiujesz link z góry strony i wklejasz go do generowania, zaznaczasz i oznaczasz go CODE jest na górze w oknie tam gdzie wklejasz link.
2-0Jak skonczyl GKS Tychy o 15?
dobry wybór, jeszcze Legend i Most szpiegów polecamDzieki, chociaz juz i tak ogarnalem. Dopiero pozniej zobaczylem, ze faktycznie w linku wystepuje taka czesc. Obejrze sobie sicario, bo na blurayu juz jest
hardy kozakjeszcze Legend