Akurat Jasika to ciota jakich mało Kyrgios zajdzie najdalej z młodych Kangurów.Obczaj jak wtopił seta z 5:0 ????
I zobacz ogólnie jego statystyki w tym meczu ????
Poezja ????
Niech ten Jasika coś w tenisie osiągnie, bo Fanatyczni widzę, że mocno z nim trzymają , a miło się tych debili na trybunach słucha w każdym turnieju ????
Z tych jego meczów w głównym tourze które widziałem to zawsze nierówno grał, problemy z utrzymaniem serwisu, długie wchodzenie w mecz, przewalanie 1. seta w formule best of 3 i wyciąganie meczu, i kwiatki typu pierwszy serwis pod baseline rywala ???? Dzisiaj widzę kontynuacja trendu ????Obczaj jak wtopił seta z 5:0 ????
I zobacz ogólnie jego statystyki w tym meczu ????
Poezja ????
Ale Kyrgios to pedał i najlepsza na świecie australijska trzoda woli iść na Jasikę, niż na niegoAkurat Jasika to ciota jakich mało Kyrgios zajdzie najdalej z młodych Kangurów.
juz sie podjarałem że w idealnym momencie połamane a tu rebreak ????Poszlo na Bouchard ????
No będzie głośno, to na pewno. Grupa takich barwnych chłopaków na Wimblu zapamiętałem ????Ale Kyrgios to pedał i najlepsza na świecie australijska trzoda woli iść na Jasikę, niż na niego
Jutro zrobią takie piekło Ferrerowi, że nie będzie wiedział gdzie ma się schować