sks1926
Użytkownik
reputka leciSabina z Betką dociągnęły i jest pierwszy skalp na AO ????
reputka leciSabina z Betką dociągnęły i jest pierwszy skalp na AO ????
Co proponujesz?Dziś bardzo duzo sparingow, overki trzeba łapać ????
o 11 w meczu Budejovic i Altachu bede cos probowalWitam forumek
Co proponujesz?
Ogólnie o 11:00 sporo meczy które mogą być overove. Tipsport liga w Czechach też ciekawie wygląda. W tym meczu Znojmo powinno być trochę bramek.o 11 w meczu Budejovic i Altachu bede cos probowal
no duże prawdopodobieństwo że będzie 2/1 @19 i spada......a jak nawet nie to jakiś over faktycznieW tym meczu Znojmo powinno być trochę bramek.
No jak na te kursy co grasz musisz przyznac ze często Ci nie siadasrednio co drugi ? hmmm ciekawe statystyki masz
Myślę że lekko można pograć 1/2 i 2/1no duże prawdopodobieństwo że będzie 2/1 @19 i spada......a jak nawet nie to jakiś over faktycznie
Tak zapytam z ciekawości, za jaki % budżetu rusza lokomotywa?srednio co drugi ? hmmm ciekawe statystyki masz
no nie wiem czy na 50 typow ktore podalem w temacie 4 nie siadly to rzeczywiscie czesto ???? wazne ze w samym styczniu jestem kilka k na plusieNo jak na te kursy co grasz musisz przyznac ze często Ci nie siada
zależy od lokomotywy,Tak zapytam z ciekawości, za jaki % budżetu rusza lokomotywa?
to muszą być spore jak na kursy 1.082 ???? ???? ????zależy od lokomotywy,
nieeweed grasz cos z ruskiego hokeja bo nie wiem co omijac?:]
wrzucalem nie raz screeny z typow ktore gralem za over 10kto muszą być spore jak na kursy 1.082 ???? ???? ????