Gafurow - Manzares @2
B365
Manzares nie powinien być dzisiaj groźny. Gafurow jeździł w Vojens kilkakrotnie i zawsze nototwał super występy. Szkoda, że jeździ w Gdańsku bo wg mnie tam się tylko marnuje.
Woffinden +1 - Hancock @1,95
B365
Wg mnie dziś zarowno Tai jak i Hancock pojadą po 6x. Polacy odskączą na 6 oczek i Tai pojedzie za kolegę z zespołu. Anglik jest mega szybki, jest w lepszej formie niż Greg. +1 dla Tai'a pewnie dlatego, że buk zakłada, że Kalifornijczyk pojedzie o 1 raz więcej... nic bardziej mylnego. Tai z handi to super opcja.
Taj Woffinden over 12 @1,83
B365
Wg mnie zrobi dziś ok 14-15 oczek w 6 startach. Jeśli pojedzie 6x to linia jak już wspomniałem, źle wystawiona.
Manzares poniżej 5 @1,9
B365
Manzares jest groźny w Anglii, ale na tak trudnym torze jak w Vojens sukcesem będzie jak 2-3 razy zdobędzie punkt. W pierwszej serii to raczej pewne bo ze strony Rosjan nikt nie pojedzie, ale później wątpie by coś wskórał. Widziałem gow Bydgoszczy na DPŚ i nic nie znaczył. Był wolny, źle dobierał ścieżki. Brak mu doświadczenia.
Gafurov powyżej 5 @2,05
B365
Najsilniejsze ogniwo wg mnie u Rosjan. Jeśli koledzy zza wschodniej granicy nie będą robić sobie jaj, np Taśmy, symulowane defekty, nie wyjeżdżanie z parkingu i wykluczenie za 2 min to Renat pojedzie dziś 6x i spokojnie zrobi 6-7 oczek.
Harris - Buczek @2,4
Betsafe
Zmieniam zdanie o tej parze. Harris ma szanse na 1 start więcej, a to zawsze jakieś value. Kurs 2,4 zachęca mimo, że Harris na torze w Vojens nigdy nie pojechał ładnie. Value to pogram za mniejszą stawkę.
Polska -5,5 -
Anglia @1,727 spórtingbet
Polacy to 4 równych zawodników. Anglicy mimo tego, że stawią opór to myslę że odskoczymy na 6-8 oczek. Nadrobią jokerem, nadrobią taktykiem jakimś, ale w nominowanych znowu im odskoczymy.