Po tym co jest na reklamowanych kuponach.Mam pytanie po czym poznałeś, że to scam?
Po tym co jest na reklamowanych kuponach.Mam pytanie po czym poznałeś, że to scam?
wszystkie tego typu portale są reklamowane w jeden sposób. Przychodzi gość bez postów i piszę, że znalazł stronkę i koniec jego historii na forum xD ewentualnie się pojawi jak dostanie powiadomienie na email dodatkowo mają płatne opinie na stronie (niektóre po kilka razy xD) plus wykupili fanpage dla kobiet na facebooku xD a strona wygaśnie w grudniu po południu... przynajmniej taką ma datę żywotności. Tak czy siak nie wiem czy to scam... ale najprościej się zapytać moneyballa, pod którego się podszywają. Nie, ja nie pytałem tak czy siak strona lewa jak moja ręka (jestem mańkutem xD).Po tym co jest na reklamowanych kuponach.
Akurat w ligach tego typu to są normalne rzeczy. Trochę się tym interesuje więc wcale nie jestem zdziwiony. "Fixowe" grupy to wrzucają i się podniecają że wchodzi ale na takie mecze limity są po 200zl i konta po 3 typach padają więc szkoda to w ogóle grać. Zarobisz 600zl i masz po koncie.Nie wiem czy dobry temat ale zapraszam na seans. Od 1:49:00 do 1:52:00
skad te 200zl wziales? chyba, ze u naziemniakowAkurat w ligach tego typu to są normalne rzeczy. Trochę się tym interesuje więc wcale nie jestem zdziwiony. "Fixowe" grupy to wrzucają i się podniecają że wchodzi ale na takie mecze limity są po 200zl i konta po 3 typach padają więc szkoda to w ogóle grać. Zarobisz 600zl i masz po koncie.
Ci co ustawiają to mają dziesiątki buków u siebie do gry i na nich sobie grają. Na naszych ogólnodostępnych bukach pl jak i zagranicznych na te mecze najczęściej są limity tak jak pisze po 200-300zl. A jak grupy zaczynają wrzucać co dzieje się w 99% meczy bo jedni reselują od drugich to idą bloki albo buki jeszcze mocnej obcinają limity. Pewnie możno to grać na jakimś Manisonie czy Crownie tak jak piszesz ale mi już się nie chce kombinować. Są dużo prostsze sposoby na wygrywanie. Obecnie gram w większości na Pl bukach i też jest nawet ok. Popularne ligi, tylko zakłady live o naprawdę można sporo pograć. A wypłata jest ma bieżąco a nie po tygodniu czy dwóch. No i kolejny plus, że na pl bukach wszyscy mają konta i nie ma problemu ze znalezieniem osób którzy wypożycza swoje konta do gry.skad te 200zl wziales? chyba, ze u naziemniakow
Myslisz, ze jak kombinuja gdzies i ustawiaja mecze to nie maja jak grac?
Te ligi mozna grac w crownie czy nawet dla szarego polaka w mansionie gdzie limity sa na strzala od 400 e w gore, juz nie wspomne o innych firmach zagranicznych .
Owszem konta padaja, ale one padaja od dlugiego czasu i beda padac, z tym sie nic nie zrobi.
Na tg jest pełno grup które to grają i wrzucają krótkie filmiki z tych bramek. Poszperaj trochę to znajdziesz napewno.R Roman12345
Proszę, wrzuć choc jeden - dwa podobne linki do strimów z takich lig o podobnym cyrku... będę wdzięczny.
Właśnie o to mi chodzi, gdzieś słyszał, ktoś mu powiedział ale jak trzeba coś poprzeć faktami no to już pojawia się problem i rozmowa się urywa albo schodzi na inny tor.Jak nie potrafisz zagrac za wiecej niz 200 na takie mecze to nie oznacza, że tak jest ale, ze slabo sobie radzisz. Owszem nie jest latwo ale spokojnie mozna upchać duzo wieksze kwoty niz 200 PLN. Jak są dużo prostsze sposoby na wygrywanie to zajmij się graniem tych popularnych lig na polskich bukach, a wygrywanie na niszy zostaw tym którzy to ogarniaja.
Wrzuć też chociaz jedna taka grupe, chetnie zobacze takie bramki jak dzisiaj, bo to ze takie fixy sa juz normalnoscia to niepodlega dyskusji, ale chetnie zobaczylbym takie perfidne swojaki jak dzisiaj.
Nie twierdzę że się nie da. Grałem te wynalazki i wiem, że się da ale obecnie jest z tym w uj zabawy i walki z bukami. Przy graniu na standardowyh bukach przyjmują Ci gosze, limitują po 3 takich typach a potem walczysz o wypłatę. Już, mi się to przejadło. Po co się męczyć jak można zarabiać na normalnym graniu? Dlatego zostawiłem to jak mówisz tym którzy lubią takie ekstremalne granieJak nie potrafisz zagrac za wiecej niz 200 na takie mecze to nie oznacza, że tak jest ale, ze slabo sobie radzisz. Owszem nie jest latwo ale spokojnie mozna upchać duzo wieksze kwoty niz 200 PLN. Jak są dużo prostsze sposoby na wygrywanie to zajmij się graniem tych popularnych lig na polskich bukach, a wygrywanie na niszy zostaw tym którzy to ogarniaja.
Wrzuć też chociaz jedna taka grupe, chetnie zobacze takie bramki jak dzisiaj, bo to ze takie fixy sa juz normalnoscia to niepodlega dyskusji, ale chetnie zobaczylbym takie perfidne swojaki jak dzisiaj.
Ale co konkretnie bo nie wiem o co chodzi. Co slyszalem? Co mi ktoś powiedział? Co mam poprzeć faktami? Rozwiń myśl bo nie wiem o czym mówisz.Właśnie o to mi chodzi, gdzieś słyszał, ktoś mu powiedział ale jak trzeba coś poprzeć faktami no to już pojawia się problem i rozmowa się urywa albo schodzi na inny tor.